Toyota încearcă să reaprindă interesul publicului pentru Auris cu ediția specială Bi-tone

de Bogdan Mirică
Joi, 20.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a lansat o ediție specială pentru actuala generație Auris. Ea se numește Bi-tone, vine cu noi detalii cromatice și este disponibilă pentru ambele variante de caroserie.

Într-un segment în care Volkswagen Golf și Renault Megane fac legea, Toyota Auris are nevoie de multe pentru a convinge un public extrem de sceptic. Prin urmare, japonezii s-au gândit să dea naștere unui ediții speciale, denumită Bi-tone și disponibilă pe ambele variante: hatchback și break.

Aceasta propune noi culori de caroserie în lista de opțiuni cromatice deja existentă: Pearl White, Tokyo Red și Granite Grey. Alături de aceste nuanțe, Toyota oferă și jante de 17 inch din aliaj, finisaj negru pentru carcasele oglinzilor laterale, pentru antena de acoperiș și pentru spoilerul spate. Grila frontală este și ea de culoare neagră. Opțional, clienții pot comanda chiar și praguri laterale de culoare neagră pentru a evidenția mai bine contrastul.

La capitolul sistem de sguranță, toate versiunile Auris vin de acum echipate cu pachetul Toyota Safety Sense, care include un sistem Pre-Collision, Lane Departure Alert, Automatic High-Beam și Road Sign Assist.

Comentarii (7)

  • Cred ca design-ul din ultimii ani al celor de la Toyota(toate marcile grupului) este facut de vre-un designer care practica intensiv Kendo.
    Atat de multe muchii/colturi, unele de-a dreptul grotesti(parca-s desenele alea japoneze bizare), incat ti-e frica sa nu te intepe/taie sau inghita.
    Deocamdata le merge desi in Europa sunt pe un trend descendent tocmai datorita imaginii foarte fistichii. De la variantele alea plicticoase si adormite au sarit la extrema cealalta cu chestii care-ti ridica parul pe cap.
    Deunazi am vazut un Lexus(noul model ...). Soc. Groaza. O fi buna masina dar aspectul esterior este bizar de-a dreptul cu exagerari inutile.
    13 8
  • @zuzu

    la vremea aparitiei in publicatii a lui RX l-am injurat de nu m-am mai vazut de sub manute rosii. In realitate mi s-a parut mai mult decat ok.

    Lexus in europa are cea mai buna cota de piata de cand sunt ei aici (adica de 20 de ani)...cu o valoare puternic subunitara :). 2017 pare sa fie chiar mai bun decat 2016

    Toyota reuseste sa-si revina, foarte palid adevarat, plusand in 2015 si 2016. 2017 iarasi pare ok.

    Tragand linie si citand cifre, trendul este...ascendent
    7 3
  • hazard
    Toyota plateste acum pentru mizeriile de masini pe care le tot baga pe piata de o vreme buna. Cel mai recent "succes" este ultima varianta Toyota Hilux care , la fel ca si variantele anterioare, se rastoarna la manevra de evitare. Si cate si mai cate.... Coreenii i-au depasit demult!
    8 3
  • Interesul sa fie oare amortit de masivele rechemari in service-uri datorate deja celebrelor airbag-uri Takata? In Romania au fost chemate 900 de vehicule doar in acest an!
    3 2
  • este bine ca exista multi producatori pentru multe gusturi

    totusi Renault care erau mult in urma o perioada (cand aparuse si Latutide) au revenit in forta si acum au un desing foarte frumos la toate masinile lor - Clio, Megane, Capturi si restul de SUV-uri !

    foarte frumoase

    de fapt si Peugeot a avut o perioada de stagnare si in plina criza au schimbat design aducand 108, 208, 308, 3008 etc foarte foarte frumoase !

    Si Opel a avut o perioada rea si apoi au revenit cu un design frumos cam in perioada cu Opel Adam care a copiat linia de desing, frumoase


    Toyota in schimb, pentru Europa are desing mereu mai ciudat si cateodata chiar urat. Si nu este un urat gen Nissan Juke, un urat-frumos ci un urat urat !

    PS: Si Nissan vine cu o linie de desing foarte frumoasa odata cu New Micra si New Leaf !
    2 6
  • Toyota desi are un design controversat raportat la gusturile europenilor sunt masini foarte fiabile, bine construite si mai ales corect pozitionate pe piata. Cat priveste gusturile, optiunile si alte argumente subiective acestea nu suporta comentarii fiecare om avand dreptul sa isi ia ce ii place din ce isi permite dar a vorbi de Toyota raportat la masinile de origine frantuzeasca sau coreeana...actualmente este prea mult. Cu toate pacatele sale si cu toata filozofia sa traditionala Toyota este...TOYOTA...un brand valoros si cu produse de calitate si tehnologie superioara
    3 2
  • gigica
    Cei care cumpara Toyota sunt acei oameni care toata viata lor erau fani ai masinilor nemtesti dar pana la urma le-a revenit mintea sanatoasa in cap.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru