Toyota introduce soft-uri personalizate

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 29.03.2007
Japonezii de la Toyota vor sa introduca pe fiecare model standarde proprii pentru aplicatiile multimedia.

Toyota intentioneaza sa adopte standarde proprii pentru aplicatiile IT cu care sunt dotate automobilele, in conditiile in care tehnologia informationala devine un element central al concurentei dintre producatorii mondiali din industria de profil, transmite Mediafax.

Niponii vor sa imbunatateasca eficienta si sa devanseze concurentii in domenii de importanta majora, precum siguranta, in conditiile in care automobilele devin tot mai computerizate, iar complexitatea crescuta majoreaza costurile de programare.

Toyota a format deja o echipa interna care sa se ocupe de proiect si intentioneaza ca versiunea functionala a acestuia sa fie pregatita pana in 2015. La proiect participa doua firme ale grupului, Senso si Aisin Seiki, iar partenerii analizeaza posibilitatea de a infiinta o companie in cadrul Toyota, specializata in crearea de programe.

Software-ul standard pentru vehicule ar fi similar cu sistemul de operare al computerelor personale, va contribui la imbunatatirea eficientei si va accelera productia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru