Toyota nu exclude lansarea unui Supra cu plafon retractabil: "Bineînțeles că luăm în considerare o astfel de variantă"

de Cornel Șocariciu
Vineri, 21.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Toyota Supra va fi prezentată în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul ar putea avea și o versiune cu plafon retractabil fabricat din material textil.

Pregătirile pentru lansarea noii generații Toyota Supra au intrat în linie dreaptă. Constructorul japonez va prezenta noul model în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii ianuarie 2019.

Noul Supra împarte o serie de componente cu noua generație BMW Z4, roadsterul constructorului german fiind deja disponibil pe piața din Europa. Acum, Tetsuya Tada, inginer-șef în cadrul Toyota, spune că producătorul nipon nu exclude lansarea unui Supra cu plafon retractabil fabricat din material textil. 

"Bineînțeles că luăm în considerare o astfel de variantă", a declarat oficialul Toyota.

Viitorul Toyota Supra în versiunea coupe ar urma să ajungă pe piață în prima jumătate a anului viitor, listele de precomenzi fiind deja deschise pe anumite piețe. Până acum știm că viitorul Supra va avea o masă totală de 1.496 de kilograme, iar motorizarea de top va fi una preluată din gama BMW. Japonezii vor "împrumuta" motorul de 3.0 litri benzină cu șase cilindri care va oferi "peste 300 CP".

Din punct de vedere estetic, viitoarea generație Toyota Supra va prelua o mare parte din liniile pe care anul acestea le-am admirat pe conceptul GR Supra Racing.

Via | Motoring

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru