Toyota, o posibila nuca tare in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.03.2009
Fernando Alonso si Felipe Massa considera ca Toyota Racing ar putea reprezenta o amenintare la adresa echipelor din plutonul de mijloc in sezonul 2009.

Prestatiile celor de la Toyota din timpul testelor din aceasta iarna i-a determinat pe rivali sa anticipeze ca echipa japoneza va reusi sa-si imbunatateasca performantele comparativ cu anul trecut.

Renault s-a luptat spre finalul sezonului cu Toyota pentru locul 4 in clasamentul constructorilor, iar Fernando Alonso a remarcat rezultatele bune ale echipei lui Jarno Trulli si Timo Glock.

"Ferrari sunt intotdeauna rapizi, ca si McLaren. Toyota au fost foarte buni in aceste ultime zile. Concuram imptriva unor rivali foarte importanti, toti dau 100% si spera ca ceilalati sa esueze", a declarat spaniolul pentru publicatia locala AS.

La randul sau, vicecampionul mondial Felipe Massa admite ca Toyota, alaturi de Red Bull, reprezinta doua potentiale pericole in sezonul care bate la usa. "Se pare ca Red Bull si Toyota vor fi puternici", a explicat brazilianul in presa italiana.

Taguri: Alonso, Massa, Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru