Toyota Verso S a debutat la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.09.2010
Japonezii de la Toyota au prezentat noul lor monovolum de segment B la Salonul Auto de la Paris. Aceştia s-au întors pe segmentul respectiv la patru ani de la plecarea lui Yaris Verso.

Toyota a lansat noul său monovolum compact la Salonul Auto de la Paris. Modelul este bazat pe Yaris şi se numeşte Verso S. Acesta vrea să devină cea mai mică alternativă familistă a segmentului şi vine cu un design interesant şi cu dimensiuni compacte. Spre exemplu, modelul va avea o lungime de patru metri, iar interiorul va fi aproape la fel de revoluţionar ca cel al lui iQ în ceea ce priveşte inovaţiile în compartimentarea spaţiului.

Toyota nu a mai vândut un monovolum de segment B pe piaţa din Europa din 2006, dar piaţa din Japonia a văzut un asemenea model în perioada 2006-2010, iar lansările din acest segment din ultima perioadă i-au făcut pe cei de la Toyota să se întoarcă pe segment. În acest moment, Toyota Verso S are adversari precum Kia Venga, Opel Meriva şi Citroen C3 Picasso. În timp ce Kia Venga s-ar putea dovedi a fi un rival redutabil în ceea ce priveşte preţurile, Meriva şi cu C3 Picasso ar fi în strânsă luptă cu Verso S la capitolul stil şi la capitolul interior.

Cei de la Toyota spun că modelul va avea o listă de opţionale foarte bogată, care le va conferi clienţilor un nivel ridicat de confort şi tehnologie.

Oficialii Toyota nu au spus nimic despre motorizările lui Verso S, dar ne aşteptăm ca acestea să fie preluate direct de la Yaris. Din ce putem observa, modelul din imagini are o cutie de viteze automată echipată cu un mod pseudo-manual şi cu un mod sport. Printre opţiunile modelului s-a "strecurat" şi un afisaj LCD color pentru sistemul audio care suportă conectivitate iPod, iar întreaga planşă de bord este orientată înspre şofer.

Via | Toyota

Comentarii (1)

  • imi pare mie sau aduce la design cu honda jazz? Dupa mine arata mai bine ca inainte.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru