Trei zile de magie retro: o echipă de mecanici din Marea Britanie a restaurat un Range Rover din 1983 în fața publicului (VIDEO)

de Mircea Meşter
Joi, 11.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un eveniment dedicat fanilor mașinilor clasice a găzduit o demonstrație de măiestrie a mecanicilor conduși de pilotul britanic Fergus Wilkinshaw. Aceștia au recondiționat un Range Rover din 1983 în doar trei zile în fața publicului prezent la eveniment.

Silverstone Classic este un întâlnire anuală cunoscută de fanii zonei retro din marea Britanie, iar popularitatea acesteia crește an de an, pe măsură ce evenimentele care au loc în weekend-ul de lângă celebrul circuit de Formula 1 din Northamptonshire. Ei bine, vizitatorii care au trecut pe la Silverstone la ediția din acest an au fost întâmpinați de o surpriză, o echipă de mecanici demonstrând cum un Range Rover din 1983 poate fi restaurat în doar trei zile de muncă asiduă derulată live chiar în fața publicului.

Startul operațiunii a fost dat vineri dimineață la ora 7, iar finalul a fost "fluierat" duminică la prânz. Locul în care s-a desfășurat echipa de mecanici condusă de Fergus Walkinshaw, pilot de curse britanic, a fost standul Car Clinics, deținut de celebrul prezentator TV Mike Brewer, cunoscut și în România din emisiunea Wheeler Dealers ("Mașini pe alese"), difuzată de Discovery Channel. 

Proiectul de recondiționare a mașinii care a împlinit 33 de ani a inclus înlocuirea suspensiilor, a sistemului de evacuare și unele modificări estetice interioare și exterioare, motorul fiind în stare bună de funcționare. Întreaga operațiune a fost propusă și finanțată de ebay, site-ul de vânzări și licitații online anunțând că fiecare piesă utilizată la recondiționarea mașinii a fost achiziționată direct de pe site.

Comentarii (1)

  • OMG, nu știu doar să exprim acest lucru, sunt atât de fericit că mi-a revenit iubirea care m-a lăsat pentru 4 ani pe care această doamnă a făcut-o mult în viața mea și o iubesc atât de mult pentru că a adus lumină în viața mea și amândoi trăim împreună, în dragoste și în fericire, într-o zi, ea tocmai a venit și mi-a spus că nu mai este interesată de mine, am fost atât de surprinsă pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, dar am decis să mă pledez cu ea, dar a insistat să nu mai fie cu mine , am iubit-o atât de mult și i-am promis să nu plec, pentru că această doamnă este ca o binecuvântare a vieții mele, așa că am căutat cum să o recuperez înapoi, am luat legătura cu niște rulouri de vrăji false care s-au întâmplat înșelătorii, dar într-o zi credincioasă mă uitam la televizorul meu și am văzut o doamnă pe nume SARA, care mărturisește cum a ajutat-o ​​dr. Ogundele, am fost atât de surprinsă imediat, am luat numărul de telefon al doctorului ogundele și l-am scris pe WhatsApp și i-am spus cum am primit numărul lui și eu am nevoie și de ajutor, apoi i-am spus problemele mele, a râs doar de mine t și mi-a spus că va reveni la mine în 24 de ore cât timp l-am contactat, nu m-am îndoit deloc pentru că ceea ce am văzut m-a făcut să-l cred și am crezut că mă poate ajuta și atunci am decis să aștept, în următoarele 24 de ore pe care mi le-a spus că am primit un apel de la ea care mi-a cerut iertare, am fost atât de surprins și am fost și fericit, acum suntem din nou îndrăgostiți și din fericire, prietenii mei de acolo mai curând voi spune asta în stația de radio pentru ca oamenii să știe mai multe despre el, deoarece acest om este grozav. dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți contacta prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com și WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

    Numele meu: White
    Țara: Finlanda
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru