Tuning de casă: Honda lansează un pachet de accesorii pentru Civic Type R

de Cornel Șocariciu
Marti, 01.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a pregătit o gamă variată de accesorii de exterior și de interior pentru Civic Type R. Momentan, doar clienții din Japonia pot opta pentru aceste echipamente.

Honda Civic Type R a pășit pentru prima dată în fața publicului larg în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Hot hatch-ul japonez reușește să aducă un suflu nou în segment, iar acest lucru nu deranjează niciun pasionat.

Acum, Honda a pregătit un pachet de accesorii dedicat clienților din Japonia. Civic Type R poate fi comandat cu jante cu design special, un eleron din fibră de carbon, o mulțime de elemente de caroserie acoperite în culoarea roșie și chiar și un set de proiectoare de ceață cu lumină galbenă.

La interior, cei care sunt interesați pot opta pentru o serie de accesorii din aluminiu, pentru elemente acoperite cu piele sau pentru covorașe speciale. Așa cum era de așteptat, nuanța roșie pe care o găsim la exterior apare și pe elementele de interior.

Deși mulți sperau și un pachet de performanță, japonezii spun că nu au în ofertă un astfel de produs. În aceste condiții, motorul de 2.0 litri turbo dezvoltă 320 de cai putere la 6.500 rpm și 400 Nm.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru