Tuning extrem pentru Koenigsegg CCR

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 03.04.2011
Germanii de la Edo Competition au dat naştere unui pachet de performanţă pentru Koenigsegg CCR. Mulţumită acestuia supercar-ul olandez sprintează de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.

Tunerii germani de la Edo Competition propun un pachet de tuning interesant pentru supercar-ul Koenigsegg CCR. Sub capota suedezului regăsim un propulsor V8 de 4.7 litri dotat cu două compresoare. Muţumită recalibrării unităţii ECU şi modificării rapoartelor cutiei de viteze, agreagatul lui Koenigsegg CCR produce 891 de cai, cu aproximativ 60 de cai mai mult decât versiunea de bază şi dezvoltă un cuplu motor de 900 Nm.

Mulţumită acestor modificări, noile performanţe obţinute de supercar-ul suedez sunt fabuloase: 0-100 km/h în 3.2 secunde, 0-200 km/h în doar 9.7 secunde, iar cei 300 km/h sunt depăşiţi după 23 de secunde. De asemenea, viteza maximă se cifrează undeva peste 390 km/h.

La exterior, tunerii germani au montat un spoiler nou pentru apartea din faţă şi un set de jante noi. La interior, pasagerii se vor bucura de o tapiserie din Alcantara şi vor descoperi o consolă centrală restilizată alături de un sistem de informare nou.

Via | Edo Competition

Comentarii (6)

  • csuser
    O masina extrem de extrema:D
    0 1
  • superba masina!
    1 1
  • eu stiam altfel povestea asta.
    adica esentialul acestei modificari l-ati facut pierdut pe drum.
    Nota 4 pt jurnalism tipic romanesc.
    1 2
  • the hep
    si eu care credeam ca cei de la Koenigsegg sint suedezi ....oups, azi e 4 aprilie , nu 1 deci gluma nu mai tine
    2 1
  • :)
    Koenigsegg este supercar olandez?! Hmmm... Si sigur bate 390 km/ora decapotabila?! Dada...
    0 0
  • ionutzzz10bz
    mdea
    tot bugatti rullez!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru