Tuning germano-britanic pentru S-Klasse

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.12.2008
Lorinser si Kahn si-au unit fortele pentru a dezvolta un kit estetic destinat lui Mercedes S-Klasse.

Project Kahn, tunerul britanic care mai nou incearca dezvoltarea unui proiect spatial, si-a unit fortele cu un concurent din Germania pentru a da nastere unui model cu totul special. Lorinser si Kahn au pus la punct un kit estetic pentru Mercedes S-Klasse, limuzina constructorului din Stuttgart imprumutand accesorii din partea ambelor case de tuning.

Pentru a amplifica spiritul sportiv al modelului, Lorinser a gandit un bodykit care modifica complet look-ul exterior si care include, printre altele, extensii pentru spoilerul fata si spate, praguri laterale si prize de aer in spatele bosajelor fata.

La randul lor, britanicii de la Kahn au ales un set de jante din aliaj cu finisaj negru mat, de 21 de inch care completeaza modificarile aduse exteriorului. In habitaclu, Kahn s-a preocupat de confortul pasagerilor si a gandit o tapiserie din piele fina si alte cateva elemente decorative.

Marcus Lorinser, seful tunerului cu acelasi nume, a declarat ca "proiectul este o combinatie perfecta a stilului britanic si german si in mod sigur va fi pe placul tuturor clientilor".

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru