Tuning pentru Bentayga: SUV-ul britanic a primit un pachet special din partea Kahn Design

de Cornel Șocariciu
Marti, 19.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning Kahn Design a pregătit un pachet special pentru Bentley Bentayga. SUV-ul este oferit cu motorizare diesel, dar cu modificări estetice și îmbunătățiri la nivelul habitaclului.

Kahn Design este unul dintre tunerii care și-a îndreptat atenția către Bentley Bentayga. Casa de tuning a lansat pachetul Le Mans Edition care include atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri la nivelul habitaclului.

Caroseria lui Bentley Bentayga Le Mans Edition este finisată în negru, iar jantele standard au fost înlocuite cu unele cu design special care au un diametru de 23 de inch. Spoilerul frontal are un look revizuit, iar în partea posterioară găsim un eleron special și terminații de culoare neagră pentru sistemul de evacuare.

Interiorul mizează și el tot pe negru. Clienții pot decora habitaclul după bunul plac, dar piesa de rezistență o reprezintă tapițeria 3D Kahn Herringbone.

Deși Kahn Design a ales denumirea "Le Mans Edition", sub haina nouă se ascunde un Bentayga diesel. Mai mult decât atât, motorul V8 de 4.0 litri nu a fost modificat. Acesta oferă 429 de cai putere și 900 Nm, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.8 secunde.

Prețul cerut de Kahn Design pentru acest Bentayga Le Mans Edition este de 170.000 de lire, echivalentul a 191.400 de euro.

Via | Kahn Design

Comentarii (2)

  • hm...o buna inspiratie sa-mi redecorez dulapu' de haine cu folie cumparata din piata
    3 1
  • Se stie cine a venit primul cu ideea scaunelor cusute in acest model...nu?Restul au copiat ideea...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru