Tuning pentru Porsche 911 Turbo: 602 CP,814 Nm

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.10.2008
Pentru a comemora victoria echipei Roock Racing la in cursa de 24 h de la Le Mans, acestia au modificat un Porsche 911 Turbo.

Tunerul German Roock a construit o masina pentru a sarbatori succesul din cursa de la Le Mans. Compania a fost fondata in 1984 in Germania si a inceput o cariera in curse in Europa. Echipa lor, Roock Racing a castigat cinci campionate omologate de FIA si peste 30 victorii individuale, printre care si Supercupa Porsche. Echipa a castigat pentru prima data la categoria sa in anul 1996.

Modelul modificat de Roock este un Porsche 997 Turbo, care a primit un pachet complet de modificari. Motorul sau turbo,de 3.6 litri a fost modificat astfel incat sa dezvolte 602 cai putere si un cuplu motor de 814 Nm in timp ce isi pastreaza capacitatea de a fi condusa in trafic.

Performantele lui Roock RST 600LM sunt impresionante, acesta atingand 100 km/h din startul de pe loc in doar 3.1 secunde si avand capacitatea de a atinge 341 km/h. Pentru a intretine aceste performante inginerii de la Roock au adaugat un ambreiaj din carbon si o suspensie reglabila pe inaltime si duritate. Franele lui RST 600 LM sunt si ele impresionante, acesta avand discuri ventilate de 380 mm diametru, conducte de frana din carbon si etrieri cu 8 pistonase. Design-ul inovator cu patru placute micsoreaza distantele de franare si creste controlul asupra franelor.

Interiorul a fost si el modificat, fiind echipat cu ornamente din carbon, o consola centrala cu accente argintii dar si scaune sport reglabile, cu suport lateral si centuri in patru puncte. Exteriorul a primit jante de aluminiu Roock F1 Ultra, alturi de un pachet compus din splitter pentru bara fata, difuzor aer pentru bara spate si nu in ultimul rand spoiler spate Roock.

Roock AutoSport este singurul tuner German de Porsche cu un sediu in Statele Unite ale Americii, la Atlanta in Georgia. Oficialii acestei companii au declarat ca lucreaza la o versiune Roock a lui Porsche Panamera. 

Via | ROOCKSport

Comentarii (1)

  • andrei
    porsche
    porsche 997 911turbo are motor boxer de 3.8 l si nu de 3.6 l cum sustineti voi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru