Uitați de ochelarii pentru eclipsă! Volvo XC60 oferă un acoperiș panoramic prin care poate fi văzut fenomenul astronomic

de Bogdan Mirică
Joi, 17.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo s-a gândit să le ofere un instrument potrivit americanilor care își doresc să vadă eclipsa. Noul XC60 le va pune la dispoziție un acoperiș panoramic cu protecție.

August va aduce un fenomen rar în Statele Unite: o eclipsă totală de soare. Fenomenul mobilizează masele și, prin urmare, poate fi un bun instrument de promovare. Iar Volvo a înțeles rapid asta.

Și cum suedezii aveau de promovat un model proaspăt lansat anul acesta, adică a doua generație XC60, le-a venit o idee inspirată. Pentru a scoate în evidență dimensiunea generoasă a acoperișului panoramic, disponibil opțional pe XC60, Volvo anunță că eclipsa totală de soare va putea fi văzută și din mașină.

Acoperișul panoramic nu este protejat din fabrică de radiațiile puternice, însă Volvo s-a gândit la un fel de scut. Este vorba despre o protecție construită din materiale certificate, care vine cu o ramă magnetică și poate fi aplicată peste acoperișul panoramic. În aceste condiții, toți cei cinci ocupanți vor putea să vadă în siguranță eclipsa.

Volvo va oferi acest accesoriu în magazinele dealerilor care se află în zona eclipsei totale de soare: Oregon, Idaho, Nebraska, Missouri și Carolina de Sud.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru