Ultima moda: campanie electorala in jocurile auto

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 14.10.2008
Barack Obama a cumparat spatiu publicitar in jocul video Burnout Paradise, incercand un domeniu nou in advertising.

Jocurile video auto au devenit suporturi pentru campaniile electorale ale politicienilor. Un domeniu pana acum neutilizat de publicitatea neconventionala, jocurile video intra astfel in centrul atentiei advertiserilor chiar in campania care va cumina cu alegerea noului presedinte al Statelor Unite.

Primul care a reusit sa isi impuna imaginea inn randul gamerilor este Barack Obama, cel care a cumparat spatiu publicitar virtual in Burnout Paradise, versiunea pe XBox a jocului video destinat iubitorilor genului.

"Pot sa confirm ca Obama a platit pentru campania in-game din Burnout. la fel cum fac televiziunile, radiourile sau publicatiile scrise, acceptam publicitate din partea oricarui candidat credibil", spune directorul de marketing al Electronic Arts, Holly Rockwood.

Foarte interesant este faptul ca, in campania electorala de peste Ocean, Barack Obama sustinea, acum doua saptamani, ca "parintii trebuie sa inchida televizoarele si sa ascunda jocurile video pentru a-si proteja copiii de provocari".

via | gigaom

Comentarii (4)

  • Dr. Philip Kotler
    Marketing
    Daca apare Base in Midnight Los Angeles, a venit Apocalipsa
    0 0
  • rookie
    Sfat
    Stiu ca uneori va grabiti sa scrieti articolele si le scrieti la ore tarzii, dar nu ar strica sa le mai cititi o data si sa corectati greselile. Ati ajuns deja la un nivel la care nu va mai permiteti greseli de acest gen.

    "cumina" "inn randul"
    0 0
  • Jalnic
    Destul de jalnic ... se pare ca politicienii nu se dau in laturi de la nimic...se pare ca e "tare" drogul asta al puterii.
    0 0
  • julian
    politicieni
    astia sunt in stare sa spuna orice numai sa le dai votul apoi te scuipa in fatza, de ce am crede ca ai lor sunt mai buni decit ai nostri?
    toti au politze de platit. care din voi credeti ca banii aia de campanie, strinsi cu greu, nu vor trebui dati inapoi intr-un fel sau altul se inseala amarnic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru