Ultimul exemplar Ferrari F430 ajuta victimele cutremurului

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.05.2009
Ultimul exemplar al modelului F430 va fi vandut la licitatie, suma finala urmand sa ajunga la victimele cutremurului din Abruzzo, Italia, petrecut in urma cu o luna.

Ferrari incearca sa ofere sprijin persoanelor afectate de cutremurul care a avut loc pe 6 aprilie anul acesta in regiunea Abruzzo.

Constructorul italian a anuntat ca ultimul exemplar F430, care va iesi de pe linia de productie anul acesta va fi scos la licitatie, suma finala urmand sa fie donata fundatiei care se ocupa de victimele cutremurului din Abruzzo. Licitatia va fi organizata de casa RM Auction si va avea loc duminica aceasta, pe 17 mai.

Potrivit declaratiilor facute de oficialii Ferrari, castigatorul licitatiei va avea ocazia sa mearga la Maranello si sa isi aleaga personal ultimele detalii de personalizare din catalogul Carozzeria Scaglietti. In plus, ultimul exemplar F430 va fi vopsit in doua culori, aceleasi cu cele traditionale ale regiunii Aquila, cea mai afectata de cutremurul de acum o luna.

Exemplarul va veni cu un certificat semnat de insusi Luca din Montezemolo, presedintele Ferrari. Clientul va primi din partea constructorului si o placa comemorativa, care atesta donatia facuta.

Ferrari F430 va fi inlocuit anul acesta de viitorul F450, asteptat sa isi faca debutul live in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, in toamna acestui an.

Mai multe detalii despre succesorul actualului F430 puteti citi aici.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • sdfsd
    Luca di Montezemolo, ca nu e manelist. :))

    Stiu ca e greseala de tipar dar nu m-am putut abtine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru