Ultimul exemplar McLaren SLR va avea etriere din aur

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.10.2008
McLaren si Mercedes au decis sa scoata la licitatie ultimul exemplar SLR, atent personalizat cu etriere din aur.

Esential

529.500 de dolari este pretul de pornire al ultimului exemplar McLaren Mercedes SLR Roadster.

Un model iconic se apropie de finalul carierei lasand loc de multe speculatii privind retragerea oficiala. Este vorba despre Mercedes McLaren SLR, supercarul care incheie colaborarea dintre cele doua mari nume din industria auto mondiala.

Ultimul SLR va fi cel mai probabil scos la licitatie si va poposi in garajul celui care isi va dori cel mai mult exemplarul exclusivist. Pentru a amplifica valoarea ultimului membru din generatia SLR, Mercedes si McLaren vor oferi o vopsea unica, creata special, de trei ori mai reflexiva decat cea metalizata, care va da supercarului o culoare asemanatoare cuprului. Aceeasi tonalitate va fi pastrata si in interior, unde pielea de culoare maro se va imbina cu accente negre. Cireasa de pe tort va fi insa setul de etriere din aur.

Ultimul exemplar SLR Roadster va fi prezentat in catalogul american Saks Fifth Avenue Holiday, urmand sa fie scos la licitatie pe 20 noiembrie anul acesta. Pretul de pornire a fost fixat la 529.500 de dolari, tot ceea ce va depasi aceasta suma urmand sa fie donat unui spital pentru copii.

via | WorldCarFans

Taguri: McLaren, Mercedes, SLR

Comentarii (4)

  • Crysty
    SLR
    529.500 dolari care cred ca de fapt sunt euro. Ati inteles gresit! Asta e pretul ultimului SLR. Suma ce depaseste va fi donata unui spital! Un gest frumos din parte celor 2 constructori!
    0 0
  • prudentul
    @Crysty
    Suma e în dolari şi e corectă.
    0 0
  • Crysty
    @Prudentul
    Pretul pt un SLR de serie este undeva la 400 000 euro. Deci aprox 600 000 $. Avand in vedere ca este ultimul exemplar care se va produce eu zic ca pretul este in euro si sigur va fii mai scump.
    0 0
  • gtrazvan
    habarnisti
    vedeti ca la americani nu se face conversia euro - dolar

    cam cat e o masina in europa in euro atat este masian in dolari in SUA (exe: 30000 eur - 30000 S)
    ba uneori e si mai putin, sau nu stiati ca la ei sunt masinile mai ieftine ca in Europa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru