Ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet, vândut la licitație cu 1.2 milioane de euro: banii colectați vor fi utilizați în scopuri caritabile

de Cornel Șocariciu
Luni, 09.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ultimul exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost scos la licitație. Suma plătită pentru modelul german a fost de 1.2 milioane de euro, iar banii colectați vor fi utilizați în scopuri caritabile.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Nemții au produs doar 99 de exemplare, iar unul dintre acestea a fost păstrat de constructorul din Stuttgart.

În 6 octombrie, casa Bonhams a scos la licitație exemplarul Mercedes-Maybach G650 Landaulet deținut de constructor. Un belgian a cărui identitate nu a fost dezvăluită este cel care a câștigat licitația. Prețul final pentru acest Mercedes-Maybach G650 Landaulet a fost de 1.2 milioane de euro. Banii colectați în urma acestei tranzacții vor merge către fundația Laureus Sport for Good.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet folosește un motor V12 biturbo de 6.0 litri care produce 630 de cai putere și 1.000 Nm. Jantele de 22 de inch au fost "încălțate" cu anvelope de dimensiunea 325/55, iar garda la sol a modelului german măsoară 450 de milimetri.

Scaunele din spate folosite pe G650 Landaulet sunt aceleași pe care le regăsim și pe Clasa S. Tot pe lista dotărilor găsim o cotieră încălzită, măsuțe pliabile îmbrăcate în piele și ecrane de 10 inch amplasate pe spătarul scaunelor față.

Via | Bonhams 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru