Un angajat BMW a fost arestat pentru furt

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 28.11.2010
Un angajat BMW a fost arestat de poliţia din Munchen sub acuzaţia de furt. Acesta a sustras din uzina germană scaune şi accesorii în valoare de 3 milioane de euro.

Constructorul german BMW se confruntă cu o situaţie jenantă. Un angajat al companiei şi un funcţionar al unui furnizor de piese auto cu care germanii colaborau au fost arestaţi sub acuzaţia de furt. Aceştia au sustras din uzina din Munchen scaune şi diverse accesorii în valoare de 3 milioane de euro. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Munchen a declarat că persoanele arestate şi un alt angajat BMW sunt suspectaţi de falsificarea unor comenzi de producţie şi sustragerea accesoriilor pentru comercializarea lor pe internet.

În prezent, procurorii din Munchen anchetează în acest caz încă 15 persoane despre care se spune că au fost implicate în transportul produselor. De asemenea, reprezentanţii legii sunt de părere că pagubele se ridică la o sumă mai mare de 3 milioane de euro. Michael Rebstock, purtător de cuvânt BMW, a refuzat să ofere declaraţii cu privire la problema cu care se confruntă constructorul german.

Via | Bloomberg

Comentarii (17)

  • sa-i plateasca mai bine, sa nu fie nevoiti sa fure:D
    9 20
  • cercetari penale
    @dudu
    vad ca ai mentalitate de manglitor.. citeste aici: furtul n-are nicio justificare! mai ales ca aveau un loc de munca si muritori de foame nu erau
    13 7
  • pt cercetari penale.
    stai calm.... am pus un emoticon acolo daca nu ai observat. Normal ca de foame nu mureau... dar un ban in plus nu strica.
    11 7
  • furt de 3 milioane de euro...
    In Germania, unde exista camere de supraveghere si pe strada in unele locuri, iar daca cineva intoarce cumva pe linia continua primeste amenda acasa, e ciudat ca s-a putut sa se fure la nivelul acesta. Mai ales ca la o astfel de suma, probabil se fura de ceva vreme. Adica a durat ceva timp sa constate ca le lipsesc ''scaune si diverse accesorii in valoare de 3 milioane de euro.'' Probabil de acum incolo vor verifica stocurile cu mai multa atentie. Au constatat ca nu exista padure fara uscaturi si probabil isi vor lua masuri de precautie pe viitor.
    13 0
  • Andrei
    BMW trebuie sa revizuiasca urgent sistemul de securitate din uzinele sale
    Suna a scenariu de film . Cum au putut sa sustraga scaune in valoare de 3 milioane de euro fara sa fie observati ? Au intrat cu camionul in incinta uzinei ? Cei de la BMW trebuie urgent sa revizuiasca sistemul de securitate, pentru ca se pot fura si lucruri mult mai importante, ca de exemplu documente secrete despre viitoarele masini BMW, etc .
    9 2
  • asa bine sa furat
    piesele au intrat sau inregistrat si apoi au iesit din fabrica ....simplu
    11 0
  • Bun !
    Aveau spirit de roman... :))
    15 3
  • eu nu inteleg ceva
    nemtii aia a trebuit sa piarda 3 milioane de euro pentru a-si da seama ca sunt furati ?
    8 2
  • acolo in nemtia e multi hoţspa
    hmmm
    @AdrianosFidi cand stai pe saci de bani observi mai greu lipsa maruntisului

    NEW TOPIC
    probabil nemtii erau scoliti de tiganii nostri... ca fapt divers: n-o sa auziti niciodata o asemenea stire venind din Japonia... au o disciplina admirabila... acolo daca auzi de un furt, atunci sigur a fost comis de un "gaijin" (strain)... de aia iubesc eu Japonia si tot ce provine din Japonia
    13 10
  • Nu mai este mult pana si inginerii o sa fure tehnologia si sa o imparta cu altii, asa ca in F1 Mclaren a furat de la Ferrari si dupaia erau cei mai tari.
    3 2
  • uite ca se poate si la case mai mari :D
    7 0
  • @ acolo in nemtia e multi hots
    Si in Japonia se fura la cel mai inalt nivel
    Mitsubishi Motors Corporation a ascuns timp de decenii ca masinile si camioanele sale au grave probleme de fabricatie, in urma acestor defectiuni mai multe persoane decedand . Mai multi directori Mitsubishi, inclusiv presedintele de atunci au fost condamnati la inchisoare .
    11 10
  • Jake Sully
    Oameni buni de unde naiba luati stirile astea.NU e prima data cand se intampla...Un muncitor credeti ca de unu singur putea sa faca asta???Cititi aici si traduceti..http://www.shortnews.de/id/863357/Muenchen-BMW-Mitarbeiter-haben-angeblich-Autoteile-in-Millionenhoehe-gestohlen
    4 2
  • adrianos pune-ti intrebarea cat a pierdut statul raman...si tot nu-si dau seama?isi dau dar ii pune pe altii sa platasca...
    3 0
  • acolo in nemtia e multi hoţi
    celui care mi-a raspuns
    scrii povesti nemuritoare... nu exista asemenea scandaluri in societatea japoneza... dar eu vbesc de constiinta cetateanului de rand, a angajatului... pt ei a te dezonora furand e unul din cele mai cumplite lucruri
    8 5
  • se poate?! te pui cu fani de masini germane?? :))
    1 1
  • *fanii
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru