Un camionagiu a sarit in fluviu de pe un feribot pentru a scapa de sotie

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.09.2009
Soferul unui camion care traversa fluviul Yangtze la bordul unui feribot a sarit in apa deoarece dorea sa scape de sotia sa cicalitoare. Chinezul a supravietuit dupa ce a inotat aproape doi kilometri.

Un camionagiu chinez a sarit in fluviului Yangtze de pe un feribot in incercarea de a scapa de sotia sa cicalitoare. Chinezul cunoscut sub numele de Zhou a preferat sa isi riste viata si sa inoate in apele tulburi ale fluviului Yangtze in speranta ca va scapa de sotie pentru a putea avea cateva clipe de liniste. Din fericire, chinezul a evitat un dezastru si a sarit in Yangtze fara camionul pe care il conducea, lasand acest vehicul pe feribotul in miscare.

Potrivit celor de la Chongqing Evening Post, membrii echipajului l-au surprins pe chinez cum a iesit din cabina camionului cu mainile peste urechi tipand "nu pot sa mai suport, am nevoie de o pauza". Pana ca acestia sa apuce sa se apropie de el, chinezul a sarit in apa. Acestia au pornit reflectoarele in speranta ca il vor gasi, dar au crezut ca s-a inecat in puternicul fluviu chinezesc.

Camionagiul Zhou a fost gasit ulterior la tarm, unde a ajuns dupa ce a inotat aproape 2 kilometri. Acesta a deckarat "Simteam ca mor, dar nu mai puteam suporta sa stau cu nevasta mea in cabina camionului, asa ca am preferat sa sar in Yangtze.

A fost mai bine asa." Cuplul chinez a fost reunit in dimineata urmatoare evenimentului la o sectie de politie locala, iar sotia lui Zhou i-a promis acestuia ca nu il va mai cicali.

Via | Jalopnik

Taguri: China, camion

Comentarii (3)

  • Nu era mai simplu sa arunce nevasta de pe feribot si el sa se bucure linisitit de plimbare ??
    46 3
  • george & roland_st
    bei
    Bei asta e imagine din filmul Anaconda?
    0 12
  • Ce marca era camionul?
    Singurul lucru legat de auto din stirea asta este camionul. Deci, ce marca este camionul? LOL
    9 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru