Un cuplu britanic si-a botezat copilul cu numele Kia

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.11.2009
Samantha si Tom Smyth si-au botezat copilul nou-nascut dupa marca masinii in care acesta a venit pe lume - respectiv Kia. Fapta nu este inedita prin prisma motivului dupa care a fost ales numele, ci prin marca aleasa de cei doi britanici.

Un cuplu britanic si-a botezat proaspatul copil cu numele Kia, dupa marca masinii in care a fost nascut. Mai exact, Samantha Smyth a nascut chiar in fata spitalului intr-o Kia Carens. Incantati de nastere si de faptul ca aceasta a decurs asa cum trebuie, cuplul britanic a decis sa renunte la numele pe care l-au pregatit initial – Tilly – in favoarea celui al marcii masinii in care a venit pe lume noul lor copil.

Englezii au declarat ca nu ar fi facut acelasi lucru daca ar fi avut un Volkswagen sau un Citroen, deoarece numele respective nu li s-ar fi parut atractive pentru un copil. Alegerea unui nume de masina pentru un copil nu este un lucru nou, numerosi parinti din lume facand aceasta alegere in trecut, iar producatorii de automobile oferind o gama variata de unde acestia pot sa aleaga.

Divizia britanica a constructorului sud-coreean de automobile le-a oferit noilor parinti o Kia Carens in semn de multumire pentru alegerea numelui copilului.

Via | Motortrend

Taguri: Kia, Kia Carens

Comentarii (3)

  • BogdanD
    Mercedesa
    Ar trebui sa vina prin Romania pe urmele TopGear (acele sate primitoare) si sigur or sa descopere cu stupoare ca imaginatia nu are limite in ceea ce priveste nume cu rezonanta.
    5 0
  • Corneliu
    As dorii sa intreb o femeie daca se poate, ce parere are de acest nume? Ma refer daca ar fii de acord in Ro copilul ei sa aiba acest nume.Sunt tare curios!
    2 1
  • din franta
    si ce
    si ce , spagna e plin de MERCEDES , si franta e plin de MEGAN si statele unit plin de LOGAN, atunci unde e problem , oricum mi se pare ca suna destul de bine kia ca nume, cel putin mai fain decat bmw sau opel =))
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru