Un englez deţine cele trei supercaruri ale momentului: McLaren P1, Ferrari LaFerrari şi Porsche 918 Spyder

de Bogdan Mirică
Joi, 29.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un englez a reuşit să adune în colecţia sa de maşini cele mai populare şi performante supercaruri ale momentului. Este vorba despre trio-ul format din Ferrari La Ferrari, Porsche 918 Spyder şi McLaren P1.

Câţi dintre noi nu ne-am dorit să vedem „în carne şi oase” măcar unul din cele trei supercaruri ale momentului: McLaren P1, Ferrari La Ferrari şi Porsche 918 Spyder? Există însă şi oameni care îşi pot permite fără probleme una din cele trei bucurii. Sau există şi oameni care şi le pot permite pe toate trei la un loc. Printre ei se află şi Paul Bailey, un colecţionar de maşini sport care a făcut recent un tur de forţă pentru a-şi ridica personal cele trei supercaruri.

Prima sa achiziţie a fost McLaren P1, modelul britanic echipat cu un tren de propulsie hibrid care dezvoltă 916 cai putere. Bailey a fost al doilea client care a primit un P1, după vedeta TV Jay Leno. Bailey a plătit un milion de euro pentru a se afla printre cei 375 de clienţi care vor avea privilegiul de a deţine un P1.

Esential 499 de exemplare Ferrari La Ferrari vor fi produse.
375 de unităţi McLaren P1 au fost produse.
Aflat la volanul supercarului britanic, Bailey a mers la dealerul Ferrari din Nottingham pentru a-şi ridica exemplarul La Ferrari, vopsit în culoarea Rosso Fiorano.
Supercarul italienilor este produs în 499 de exemplare şi a fost deja epuizat.

Şi pentru ca ziua să se termine apoteotic, Bailey a plecat cu exemplarul La Ferrari până în Cambridge, de unde şi-a ridicat noul Porsche 918 Spyder. Germanii promit 887 de cai putere şi o producţie limitată la 918 unităţi.

Surprinzător sau nu, Paul Bailey nu este singurul proprietar al celor trei supercaruri. În prezent, la nivel mondial mai sunt aproximativ trei sau patru oameni de afaceri care deţin cele mai puternice maşini ale momentului.

Comentarii (4)

  • ii mai lipseste pestele de sticla in versiune auto. Da' e mai bine asa...
    10 6
  • Merci @Automarkeeeet! :)
    4 1
  • anatoliitom
    Om fericit!
    2 0
  • Nu e complet garajul lui. Ii lipseste Pagani Huayara si Bugatti Veyron...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru