Un exemplar Ferrari LaFerrari Aperta va fi scos la licitație: specialiștii se așteaptă să fie vândut cu cel puțin 5.7 milioane de euro

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 26.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa RM Sotheby's va scoate la licitație un exemplar Ferrari LaFerrari Aperta. Specialiștii se așteaptă ca proprietarul să obțină între 5.7 și 7.5 milioane de euro. Puțin peste 2.400 de kilometri au fost parcurși la volanul hypercar-ului din Maranello.

Ferrari a prezentat versiunea LaFerrari Aperta în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2016. Italienii au asamblat doar 210 unități, iar prețul de pornire practicat de constructorul din Maranello a fost de 3.5 milioane de euro.

Acum, un exemplar LaFerrari Aperta va fi scos la licitație de casa RM Sotheby's, iar specialiștii se așteaptă ca proprietarul să obțină între 5.7 și 7.5 milioane de euro. Hypercarul de 963 de cai putere este vopsit în nuanța Nero Daytona și dispune și de accesorii roșii. De asemenea, modelul italienilor a primit și pachetul de exterior cu elemente din fibră de carbon.

Licitația organizată de RM Sotheby's va avea loc în 17 ianuarie, iar conform reprezentanților, exemplarul pregătit a parcurs până în acest moment puțin peste 2.400 de kilometri.

Cel mai scump Ferrari LaFerrari Aperta a fost vândut în toamna anului trecut tot în cadrul unei licitații organizate de RM Sotheby's. 8.3 milioane de euro a fost suma primită pentru hypercar-ul din Maranello.

Via | RMSotheby's

Comentarii (3)

  • Fereasca Dumnezeu!....ce de bani...au ajuns milioanele de euro de ras...:))
    10 1
  • Corocsenie Adrian
    @Vali
    Asta se intampla cand capitalismul se transforma in elitism. Oamenii de rand fie ei si bogati milionari fiind, se pierd pe drum inghititi de corporatii, iar cei din spatele a catorva companii + o mana de oameni care ii conduc si le finanteaza busines-urile se joaca cu milioanele si zecile dand pe fiare, opere de arta si alte non sensuri care nu ar trebuii sa valoreze ceva decat pt. marile muzee. Mai sunt si ceva speculatori care le cumpara pt. a le vinde mai scump dar diferenta de bani tot elita o da. Cate suflete din lume s-ar salva de la foame cu banii care se cheltuie pe lucruri exclusiviste nu vreti sa stiti ! Nu zice nimeni sa nu iti iei o masina buna, o casa frumoasa etc dar totul are o limta. Cred ca orice bogat cu 1 milion de euro oriunde in lume isi rezolva confortul de la A la Z de la sosete pana la casa si masini cu banii aia. Restu e snobism !
    16 1
  • omul, cel mai spurcat animal
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru