Un Ferrari FF a luat foc în Polonia

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.05.2012
Încă un Ferrari FF a fost mistuit de flăcări. De data aceasta, un exemplar a ars aproape integral în Polonia. Martorii spun că incendiul a pornit spontan.

Un Ferrari FF a ars pe o autostradă din Polonia în urma unei defecţiuni. Vorbim despre cel de-al treilea Ferrari FF distrus de flăcări, iar incendiul de la bordul exemplarului din imagini a necesitat intervenţia a două autospeciale de pompieri. Din fericire, şoferul supercarului italian a scăpat nevătămat, acesta reuşind să oprească vehiculul şi să iasă la timp, încă de când a observat fum la nivelul pedalierului. Pompierii sosiţi la faţa locului nu au putut da un verdict clar privind cauza incendiului, dar imaginile confirmă faptul că acesta a izbucnit în apropierea compartimentului motor.

Ferrari FF este echipat cu un motor V12 de 6.262 care dezvoltă 660 CP. Modelul este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde şi să atingă o viteză maximă de 335 km/h. Pe lângă cele patru locuri, Ferrari FF oferă un portbagaj de 450 de litri, iar clienţii pot comanda şi un set de bagaje create special pentru acest model. Totodată, modelul italian se bucură de o nouă generaţie de suspensii faţă şi spate, alături de cea de-a treia generaţie a frânelor carbon-ceramice, care pot asigura oprirea de la 100 km/h în doar 35 de metri.

Ferrari FF are un preţ de pornire de 220.000 de euro fără TVA pe piaţa din România. Încă de la lansare, românii au comandat deja şase unităţi FF, anunţa la vremea respectivă importatorul mărcii, Forza Rossa.

Supercarul cu tracţiune integrală a debutat la Salonul Auto de la Geneva din 2011 şi este primul model de serie cu tracţiune integrală şi patru locuri oferit de Ferrari.

Via | Kontakt24

Comentarii (3)

  • :))))) a cata e ? dar oare cate vor mai fi ? "Calutul cabrat" arde tot mai des in flacari...mai ceva ca Anna Lesko
    Oare merita sa astepti cate un an dupa masina asta si sa dai atatia bani ?
    16 2
  • csuser
    astia de la ferrari nu sunt constienti....daca erau decat cateva cazuri... nu era mare problema dar deja ia amploare fenomenul si isi strica renumele
    11 2
  • Daca ar fi fost vorba de masina cu siguranta italienii luau masuri. Dar de ce atunci cand arde o masina trebuie sa fie vina constructorului? Cineva trebuie sa construiasca masina care sa nu arda cand le bubui motorul, sau cum? Probabil ca cei care le conduc nu sunt decat niste inconstienti burtosi sau puradei de miliardari care au in cap impresii ca ar concura in Formula 1 daca pot sa conduca un Ferrari.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru