Un german a imprastiat din greseala 23.000 euro pe autostrada

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.05.2009
In timpul unui test-drive cu un Audi A3 cabrio, un sofer a imprastiat aproape 23.000 euro pe o autostrada din Germania. Disperat, acesta a sunat la politie si a reusit sa blocheze drumul in incercarea de a isi recupera banii.

Un cetatean german a fost pe aproape de a crea un incident pe proportii dupa ce a imprastiat din greseala aproape 23.000 euro pe autobahn in timpul unui drivetest. Barbatul de 23 de ani conducea un Audi A3 Cabrio si avea acoperisul decapotat, in momentul in care a observat cum banii pe care ii tinea pe bancheta din spate au inceput sa isi ia zborul. Acesta tinea 23.000 euro intr-un plic pe care l-a lasat pe bacheta din spate a automobilului.

Soferii din spatele lui au oprit si ei in incercarea de a prinde cateva bancnote zburatoare, germanul fiind la un pas de a crea un carambol din cauza unei erori stupide. Germanul a sunat la politie si a reusit sa opreasca circulatia pe autostrada timp de 30 de minute. Politistii germani l-au ajutat sa isi recupereze o parte din suma, mai exact 20.000 euro. Majoritatea bancnotelor se aflau langa balustrada, motiv pentru care au fost usor de gasit si nu au fost lipite de alte vehicule. Germanul intentiona sa achizitioneze un automobil cu ajutorul sumei din plic.

Via | TheLocal

Comentarii (9)

  • 2 lei
    stire de 2 doi bai marca Automarket
    1 36
  • Taxa pe prostie
    numai 3000 Euro?
    7 1
  • cread ca era un ,,jiji'' german daca
    umbla cu banii chesh la el.........nu au auzit de banci la ei in ,,alemania''???????
    norocul lui ca era neamt ca daca facea asa ceva in romanica lua bataie de la participantii la treafic si de la politie si ramanea si fara bani...........ai nostri iar fi dat si amenda
    10 1
  • Salriu minim !!!!
    Rusine romania !!!
    Astia imprastie pe strada miile de euro in timp ce noi muncim pentru 200 de euro pe luna !!! Rusine romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3 12
  • lucky son of a
    a avut mare noroc tipu.ma mir ca a reusit sa recupereza aproape toti banii, chiar ma bucur pt el.
    8 4
  • lucian
    diferentze....
    diferenta clara intre Romania si Germania. Lulu, dupa numele pe care il ai, nu ar trebui sa comentezi despre stirea asta. E o stire chiar foarte tare, unde poti observa mentalitatea unor straini evoluati cu a romanilor, care dupa cum zicea doghy, la noi primeai si o bataie, ce sa mai zic de ajutorul politiei ....
    9 0
  • germanul germanul
    Germanul a facut, germanul a dres, germanul germanul ...

    Alo, domnul editor..
    1 6
  • Mircea
    De acord cu Lucian.
    In incidente de-astea stupide se vad diferentele de mentalitate.
    Vedeti, de-asta germanii merg inainte si noi inapoi.
    Nu e guvernul de vina (nu atat de mult pe cat il consideram noi) si omul de rand.
    Daca fiecare ne-am face treaba, am respecta legea si unii pe altii, am ajunge mai bine decat germanii, ca asa prosti nu sunt romanii, dar mentalitatea ne mananca.
    Toate cele bune si nu uitati: schimbarea in bine incepe cu tine ;)
    0 0
  • condor
    continuare
    dar...pestele de la cap se impute...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru