Un Kia Cee'd cu trecut glorios: se vinde mașina folosită de vedetele invitate în emisiunea Top Gear

de Bogdan Mirică
Joi, 06.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vechiul Kia Cee'd folosit de Clarkson și compania pentru a le da de lucru vedetelor invitate în cadrul emisiunii Top Gear este scoasă la vânzare. Prețul nu ține cont de numele grele care s-au aflat la volanul său.

De obicei, după ce apari într-un show atât de popular precum Top Gear, ai șansa să devii vedetă. Mai ales dacă ești o prezență constant de-a lungul a trei sezoane.

Nu s-a întâmplat însă așa cu mașina folosită pentru de vedetele emisiunii pentru a alerga pe circuitul propriu. Cu toți ne amintim de Kia Cee'd-ul cu care numeroșii invitați celebri încercau să doboare cel mai bun timp pe circuitul Top Gear.

Compacta sud-coreeană fusese aleasă pentru că era una dintre mașinile cu preț rezonabil în Marea Britanie.

Esential 5100 de euro este prețul pentru care se vinde mașina sud-coreeană.
Exemplarul care a trecut prin mâna atâtor vedete și care a apărut în atâtea episoade este scos acum la vânzare cu un preț derizoriu: doar 4500 de lire, echivalentul a 5100 de euro.

Prezent în emisiune în intervalul 2010-2013, Cee'd-ul celor de la Top Gear i-a purtat la volan pe Tom Cruise, Cameron Diaz, Michael Fassbender și Rowan Atkinson.

Compania care intermediază vânzarea susține că, deși mașina a schimbat mai mulți șoferi, este una dintre cele mai bine întreținute Kia de pe planetă, având în vedere că îi erau încredințate viețile unor oameni celebri.

Comentarii (6)

  • Ar fi culmea sa o cumpere Clarkson -::))))
    9 2
  • doar scaunele fac 1000 de euro lejer
    3 1
  • Tin minte ca masina precedenta a fost casata tocmai ca spuneau ca a fost prea brutal folosita si ar fi fost nedrept s-o vanda dupa ce a fost atat de abuzata. Acuma asta e virgina?
    1 0
  • Rus Alin
    Din cate imi amintesc masina originala era cu cutie manuala (manual stick).
    1 0
  • La cum s-a mers cu ea, chiar nu as da prea multi bani. Oricum, nu ma incalzeste ca a aparut intr-o emisiune . . .
    0 0
  • Aha. Ca multe masini "impecabile" aduse din vest sunt in stare mai buna. Diferenta dintre asta si acelea, e ca despre asta se stie ca a fost folosita in conditii nu tocmai ortodoxe pentru o simpla compacta.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru