Un Lamborghini Huracan deținut de Papa Francisc a fost vândut cu 715.000 de euro la o licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

de Petre Barac
Luni, 14.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un model Lamborghini Huracan oferit lui Papa Francisc a fost scos la licitație la Monte Carlo și vândut contra sumei de 715.000 de euro. Toți banii vor fi donați în scopuri caritabile.

La sfârșitul anului trecut, într-o ceremonie specială desfășurată la Vatican, Papa Francisc a primit un model Huracan din partea celor de la Lamborghini.

Supercarul italian nu a rămas prea mult timp în posesia Suveranului Pontif, întrucât a fost scos de curând la licitație.

Într-un eveniment organizat la Monte Carlo de celebra casă de licitații RM Sotheby’s, modelul Lamborghini Huracan deținut de Papa Francisc a fost vândut pentru 715.000 de euro. Toți banii vor fi donați în scopuri caritabile.

Înaintea licitației, organizatorii se așteptau ca mașina să fie vândută pentru o sumă de cel mult 355.000 de euro.

În urmă cu circa 3 ani, un alt supercar italian, exemplarul Ferrari Enzo cu numărul 400 - ultimul produs vreodată și dăruit lui Papa Ioan Paul al II-lea – a fost vândut la licitație pentru aproximativ 6 milioane de dolari.

Via Carscoops

Comentarii (2)

  • Corocsenie Adrian
    O legenda spune ca masina a fost cumparata de preafericitul Daniel si o va revinde cu mai multi bani oferind bonus niste moaste ca dotare optionala in potbagaj.
    7 0
  • daniel
    Masina nu fost donata lui papa Francisc personal. Masina a fost donata Vaticanului iar papa Francisc a dat personal un autograf pe capota masinii.Masina a fost donata cu prilejul vizitei papei Francisc la museul si fabrica Lamborgini.Apoi vaticanul a scos-o la licitatie la Monte Carlo.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru