Un McLaren SLR a fost distrus de un milionar italian

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 02.04.2011
Un McLaren SLR a fost distrus pe o şosea din Elveţia de un milionar italian. Acesta s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului, iar efectele nefaste nu s-au lăsat prea mult aşteptate.

În această săptămână, un exemplar al modelului McLaren SLR a fost grav avariat într-un accident care s-a petrecut în Elveţia. Roberto Parli, proprietarul acestuia, s-a urcat la volan sub influenţa alcoolulul, iar efectele negative nu s-au lăsat aşteptate.

Totul a început când acesta a pierdut controlul maşinii şi a acroşat un alt autovehicul. În urma ciocnirii, supercar-ul milionarului italia a pierdut roata dreaptă din faţă. Acesta a ignorat problema apărută şi a continuat să-şi vadă de drum reuşind să mai acroşeze un camion. Al doilea accident a dus la pierderea şi celeilate roţi din faţă, dar nici această problemă nu l-a oprit pe italian să îşi continue drumul.

După câteva sute de metri în care Roberto Parli a condus fără cele două roţi din faţă, supercar-ul şi-a dat ultima suflare."Sunt un milionar. Voi plăti pentru tot, nu-mi pasă", au fost cuvintele rostite de acesta imediat după ce a coborât din supercar-ul avariat. Poliţia venită la faţa locului a descoperit că italianul avea o concentraţie de alcool în sânge de două ori mai mare decât limita impusă de lege.

Via | Jalopnik

Comentarii (4)

  • "Unfortunately, as Axis points out, Swiss tickets are based proportionally on your wealth" - macar o sa plateasca cu varf si indesat pentru ce a facut, mai ales ca e milionar :)))
    15 0
  • la un moment dat si asta poate sa fie un statement de bogatie. tocmai acolo unde te taxeaza cel mai rau, sa il doara undeva si sa plateasca cat o fi de mult.
    problema este menalitatea lui. e milionar, plateste tot. sa il %$ in cap de nenoricit. daca omoara un copil? plateste tot? isi omoara si un copil de al lui sa fie ochi pt ochi? angajeaza hitman daca te uiti crucis la el?
    astia ar merita lasati rupti in cur sa vedem daca pot sa faca milioanele alea ale lor, sau erau mostenite
    15 1
  • @tomita3007
    Cred ca faci spume la gura de ciuda ca n-ai banii lui! Dar de fapt, la cei 11 ani ai tai e de asteptat.
    Cat despre milonar, faza cu:"Sunt un milionar. Voi plăti pentru tot, nu-mi pasă", chiar imi place, cu toate ca il va costa mult!
    2 31
  • varza
    @tinel4lend - Bravo mai baiete, esti de geniu. Daca iti place asa un om inconstient, imi dfau seama de nivelul tau. Nu cred ca lui tomita3007 ii e asa de ciuda pe averea idiotului, cat il incearca acea neputinta de a face ceva impotriva oamenilor cu bani care cred ca orice li se cuvine si fac ce vor. Iar daca tu nici macar nu ai ajuns sa intelegi asta ci mai si admiri si iti iei repere dintre astfel de oameni, e cel putin trist.
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru