Un Mercedes-Maybach S650 Cabriolet poate fi admirat în cadrul galeriei Țiriac Collection: seria limitată la 300 de exemplare integrează un V12 de 630 CP

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 17.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Începând cu luna ianuarie, cei care trec pragul galeriei Țiriac Collection vor putea admira și un exemplar Mercedes-Maybach S650 Cabriolet. Modelul german este produs într-o ediție limitată la 300 de exemplare.

Mercedes-Maybach S650 Cabriolet a fost prezentat la finalul anului 2016. Seria este limitată la doar 300 de bucăți (75 dintre acestea sunt rezervate clienților din SUA), iar începând cu această lună, pasionații din România pot admira un astfel de exemplar dacă vor trece pragul galeriei Țiriac Collection.

La exterior se remarcă blocurile optice care integrează cristale Swarovski și jantele de 20 de inch cu design special. Logo-ul Maybach apare pe volan, pe scaune și pe consola centrală, iar inscripția cromată "1 din 300" își face apariția pe suportul pentru pahare.

Logo-ul Maybach, prezent în standard pe tetierele modelului, a fost înlocuit cu sintagma "Țiriac Collection". În plus, modelul este însoțit și de un set de bagaje de călătorie care aparțin liniei Maybach-Icons of Luxury.

Sub capotă, Mercedes-Maybach S650 Cabriolet ascunde un motor biturbo V12 de 6.0 litri care produce 630 de cai putere la 4.800 rpm. Unitatea este cuplată la o cutie automată cu șapte rapoarte.

Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.1 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Comentarii (2)

  • maibas
    asa a dat dumnezeu. nea nelu are masini una si una de nu le mai stie numarul. si ingineri tineri care se ocupa de ele. si femei la fel.
    8 2
  • Depinde e Potec a pe care se afla....pe ea, sub ea langa ea.....
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru