Un Mini castel pe roti de la Aznom

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.05.2008
Casa de tuning Aznom a modificat un Mini ClubMAn S inspirandu-se din detaliile vechilor castele britanice.

Esential

12 unitati Mini Chateau vor fi personalizate de Aznom.

Cine si-ar fi imaginat ca rafinamentul si decorul unui castel isi pot face loc in interiorul unui MINI? Aznom a dovedit insa ca imaginatia nu are limite odata cu lansarea noului Mini Chateau, o editie exclusivista a modelului britanic, bazata pe o versiune de serie a actualului Clubman S.

Masina personalizata intr-un stil original a debutat zilele acestea in cadrul evenimentului Top Marques din Monaco, reusind sa obtina un feedback pozitiv din partea publicului prezent.

Castelul britanic pe roti se individualizeaza prin finisajul caroseriei in culoarea maro perlat si acoperisul vopsit in auriu. Spoilerul fata si spate au fost redesenate pentru a oferi un aer distinct. Jantele TSW Pace de 18 inch din aliaj cu aspect retro, incaltate cu pneuri Yokohama S-Drive de 205/40 completeaza aspectul exterior.

Marile surprize sunt pastrate insa pentru interior, unde Aznom a personalizat habitaclul prin folosirea din abundenta a finisajelor din piele, alcantara si a insertiilor din lemn nobil.

Lemnul se regaseste si in portbagaj unde tunerii s-au gandit sa improvizeze o mica pivnita, unde pot fi aranjate meticulos cel mult sase sticle de vin nobil.

Mini Chateau isi va pastra aerul exclusivist si in ceea ce priveste numarul de exemplare produse, de pe portile garajului Aznom urmand sa iasa doar 12 unitati. Viitorii clienti isi vor putea regasi numele incastrat in placuta cu numarul de identificare a masinii.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru