Un nou model Lexus de performanţă? Japonezii au înregistrat numele LC F pentru o versiune sportivă a lui Lexus LC

de Daniel Popescu
Marti, 07.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a înregistrat oficial numele LC F, ceea ce ar putea sugera că producătorul japonez pregăteşte lansarea unui nou model de performanţă.

Toyota a oferit la începutul lunii februarie câteva indicii cu privire la potenţială lansare a unui model de performanţă în gama brandului de lux Lexus.

Informaţiile au apărut după ce constructorul japonez a înregistrat oficial pe continentul european numele Lexus LC F, care s-ar putea alătura astfel modelelor deja existente RC F şi GS F. Practic, este vorba despre o versiune de performanţă a modelului Lexus LC (foto), însă pentru moment nu există alte informaţii oficiale.

Urmareste Automarket
Speculaţiile au început însă deja să circule în privinţa motorizărilor, iar principalul "candidat" este o verisune îmbunătăţită a propulsorului aspirat V8 de 5.0 litri, care în cazul lui LC 500 oferă 467 de cai putere.
Pe de altă parte, Koji Sato, inginerul-şef al Lexus, afirma recent că propulsia hibridă începe să câştige tot mai mult teren inclusiv în cazul modelelor de performanţă.

"Interesant este că Porsche dezvoltă o maşină sportivă cu propulsie electrică, iar pe piaţa există şi BMW i8, aşa că poate modelul unui motor mare cu mai multă putere devine perimat. Modelul hibrid ar putea fi o idee interesantă. Cuplul instantaneu produs de motorul electric este mult mai rapid şi unic şi poate că asta este interesant pentru clienţi", afirmă Sato.

Pe de altă parte, este incert când ar urma să fie lansat noul model.

Via Carscoops, Motor1

Comentarii (40)

  • Andrei
    Nu vad ce legatura ar putea fi intre Porsche si Lexus, in afara viselor celor de la Lexus. Masina asta e prea ostentativa, chiar kitsch-oasa si cu un interior de anii 2000. In plus, niciodata nu va merge ca un Porsche, deci care e rostul ei?
    10 19
  • @andrei
    rostul acestui lexus este sa irite prostii :))
    12 22
  • E bine ca Lexus si-a gasit si si-a definit identitatea in materie de design ,avand un specific original pentru a se diferentia de restul, dominate de tendintele europene.Au un design destul de provocator dar mai ales rafinat ,au indraznit mai mult decat altii a caror modele difera doar ca dimensiune.Bravo lor!!!!!
    15 8
  • Ce oribilitate de masina ...
    11 23
  • Daca LC face 0-100 in 4,5sec atunci LCF va face probabil in vreo 3sec aceasta performanta. O initiativa buna pt ce-i care vor adrenalina condusului intr-o masina de inailta calitate cum nu mai exista pe piata in acest moment. Nu mai vb de fiabilitate . Felicitari Lexus

    @Andrei. Iti dau dreptate, un Lexus niciodata nu va merge precum un Porsche. Daca ar merge precum un Porsche ar isemna sa scoata mult fum si sa polueze un oras intreg :)) .In rest de-a dreptul kitsch-os acel design care nu-i de randul manelarilor :))

    @scorpion

    E oribil cand n-ai bani nici de epava lui LC :)))
    6 22
  • Frumos și stilat. Dar nu este ceva ce nu s-a mai văzut că idee auto - o variată sportivă a unui model de pe piața.
    Depinde de gusturi și opțiuni, dar trebuie să fim corecți și să recunoaștem că este o bijuterie auto.
    10 8
  • @Coco by madalescu cu multe nik-ulescu
    Nu iti mai ridica in slavi marca preferata ca nu intereseaza pe nimeni. Nici macar pe japonezi. Eu prefera BMW !
    15 13
  • Scz. Ei prefera BMW
    14 10
  • rahatul japonez e pe minus rau de tot pe luna ianuarie. mai precis - 26% fata de anul trecut. dar giambasul de masini de spalat pe roti are mereu gura plina de rah.t pe aici. ia de-aici si te delecteaza bai q=automuistul=andrei=marius etc

    http://www.bmwblog.com/2017/02/02/bmw-trailing-mercedes-benz-january-sales-u-s/
    1 4
  • Scorpionule, inca nu ai aflat? Plod are mata si tactu. Cu ce dracu au gresit , de au asemenea urmas? Inca nu va bate DNA-ul pe la poarta? Al dracului de vizitiu care se crede beizadea. F F.
    10 4
  • @Scorpionul.negru
    tigan tipic de romanica, lopata e sa-ti dezapezesti bemveul din fata garsonieriei confort 4 nu sa numeri banii...
    6 5
  • @Kotegaeshi

    Amice, ai un plus de mine. Insa, te rog nu fa si tu greseala pe care o fac multi, utilizand numele DNA impotriva tuturor celor ale caror opinii nu iti convin. Este departe de mine gandul, de a-i lua apararea personajului de doi lei caruia i te-ai adresat, cu atat mai mult cu cat eu insumi am fost tinta mizeriillor pe care le lanseaza. Insa oricat de oribil i-ar fi comportamentul, oricat de evidenta i-ar fi lipsa de educatie, insinuarile astea la trimisul dupa gratii nu-i fac cinste unui tip echilibrat ca tine. Nu-mi lua in nume de rand indemnul, te rog! Poate de acolo de departe, nu este vizibila patima asta care a pus stapanirie pe unii romanii de a-i vedea dupa gratii, direct dupa gratii si nu trimis in fata unor instante care sa stabileasca vinovatii sau nevinovatii, pe toti cei care au opinii contrare cu ale lor. Pe mine unul, gandul ca multimi de oameni, reprezentative sau nu pot striga la unison pentru ridicarea unor compatrioti inainte de judecata, ma ingrozeste. Ma opresc aici, pentru ca este in site auto. Te salut calduros (apropo de caldura, pe-aici iar a venit iarna -:::)))).
    5 3
  • iarna vrajbei noastre

    ...as putea spune :))
    3 2
  • @Misha, a fost doar o gluma. Nu am stiut cata ura zace in oamenii de acolo,incat sa se amenintze cu inchisoarea, samd. Nu inteleg cum de se pot lauda unii cu ceva ce nu-i al lor. Da, individul asta , la cati bani Zice ca are(nimeni altcineva nu poate confirma asta) continua sa ma faca in toate felurile posibilesi imposibile.Chiar ca nu ma deranjeaza. Ar fi putut sa aiba parte de mult mai multa educatie.asta daca ar fi avut grija parintii de asta. Dar cum aschia nu sare departe de trunchi, iar educatia nu se poate cumpara......Muculet asta, este atat de mic.....dar totusi foarte batran(27 de ani) , nu este in stare de nimic, dar se LAUDA. Daca nu s-ar mai lauda, l-as lasa in plata Domnului. Orasul lui este chiar unul frumos, dar Valcea mai este renumita si pentru altceva......Ja la carutza, ciordita-i ciricliul?
    Numai bine prietene. Sper sa se indrepte ceva pe acolo. In bine!
    Kia ora, bro !
    6 6
  • La ce se putea gandi cocalarul decat la club? Sunt bani munciti cred :)))))) Daca ti-as zice "cocalarul negru" ar fi pleonasm.
    4 1
  • @Kotegaeshi

    Nu stiu cat e vorba de ura sau de aparitia unor falsi Dumnezei, de o orbire generalizata, tocmai a celor care nu ar trebui sa se lase orbiti.
    Cert este ca romanii nu au fost niciodata mai dezbinati si nu a existat niciodata o prapastie atat de mare intre clase si categorii sociale.

    Eu ti-am spus ca cea mai buna arma impotriva unor asemenea personaje e ignorul? Tocmai faptul ca spui ca nu intelegi cum de se poate lauda cu ce nu-i al lui dovedeste ca te gandesti prea mult la personajul asta insignifiant. Ce relevanta are daca se lauda cu ce-i al lui sau ce nu-i al lui?! Are un caracter de doi lei si nu merita bagat in seama.

    @Vianu

    Si eu m-am gandit la Steinbeck.... desi, sincer, ce se intampla ma face sa ma gandesc mai mult la tizul meu, Solohov ...
    2 2
  • sa vii pe un forum auto si sa te lauzi cu banii pe care i-au facut babacii...asta da caracter!

    m-as fi asteptat de la un meseriash ca asta, cu atatea masini testate, conduse ori etc sa aud ceva legat de ele...aia merge aia nu merge, la aia mi-a placut aia la cealalta ailalata. Adica sa fim si noi invidiosi pe Muc cel Mic si incredibilele lui peripetii auto

    ti-ai gasit! mucosu' confunda AM cu twiteru'.

    despre femei, nimic, nimic? sau acolo iti trebuie mai mult de 2 maini, 2 picioare si ceva bistari de la babaci?
    7 2
  • @vianu

    Un meserias ca asta habar nu avea cati cai putere are un Golf GTD si incerca sa se dumireasca la rubrica "intrebari si raspunsuri".... Cica pentru un prieten.... Ha ha ha!
    4 2
  • @Kotegaeshi
    Iar te roade invidia ? Nu ai mai murit de la ea ?
    6 9
  • inexorabil
    @misha, dacă te interesează, tema pe care o tratezi tu am lansat-o şi eu ieri, pe contul meu de FB. Poţi să confrunţi frazele tale cu ale mele şi să evidenţiezi ideea comună.
    3 2
  • @vianu
    Bai dilimache ! Cred ca tu confunzi forumul cu casuta de mesaje ale psihiatrului tau ! Varsa-ti frustrarile in alta parte !
    6 8
  • tre' sa recunosc...mi-a luat 10 minute.

    Str. Mihai Viteazul, Nr5
    5 3
  • @vianu, si mie mi-a dat adresa aia. Cica acolo sta. Probabil sta undeva la subsol, ca toate slugile si fetele in casa. Cea mai misto meserie este a lui. Vizitiu . Boanghina de Valcea!
    7 5
  • @inexorabil

    Marturisesc, pentru mine a nu avea conturi pe retele de socializare reprezinta un act de fronda, de nealiniere. Trebuie insa sa admit ca a atitudinea asta are printre dezavantaje si pe acela de a nu putea comunica mai mult cu persoane pe care le respect si pe care nu stiu daca le voi intalni in viata reala. Tu, Kote, Dl, Vianu, Kirotractor, sunteti doar cateva exemple. Nu pot sa-ti spun decat ca atunci cand vad ca mai sunt oameni care pledeaza impotriva dezbinarii si a urii, ma gandesc ca sansele Romaniei de a merge mai departe nu sunt pe deplin pierdute. Eu cred cu tarie in ideea ca oricat de ticalosi ar fi politicienii care au ajuns sa conduca tara asta (si nu doar in ultimii 25 ani !!!), oricat de dezbinati ar fi romanii, oricat ar ravni mereu la capra vecinului, orciat ar dori sa bage pumnul in gura tuturor celor carora nu le impartasim ideile, cineva acolo sus ii iubeste si are grija de ei!
    3 6
  • @Kotegaeshi
    Vorba lui misha..... citez ,,oricat ar ravni mereu la capra vecinului'' nu vei ajunge sa ai si tu una ! E valabil pt. tine si altii ca tine care se uita lung la ce au superiorii lor !
    6 4
  • @Kotegaeshi

    Cred ca iti este evident ca nu pe tine te viza exprimarea la care face trimiterea "amicul" tau, nu? Nu de alta dar mi-e greu sa cred ca poti ravni la ceva din ceea ce el poseda pe deplin: aroganta, placere de a insulta, frustrare, dusmanie, narcisism, indiferent de cate altele ar mai poseda sau nu.
    1 5
  • @mishazaitev
    Te-ai caracterizat perfect ! Bvo !
    5 2
  • Un balaoaches de valcea nu poate sa fie superiorul nimanui. Este legea naturii. A fost demonstrat denenumarate ori. Si inca se poate demonstra. @misha, asta nu are nimic. E doar un mic pinnochio. Mai mult ca sigur, ca Gepeto trebuie ca si-a dat cu tesla-n .... cand a vazut ce a creat. Mafia a murit, Traiasca Beizadeaua. Sa-mi dau cu sictir !
    0 4
  • @Kotegaeshi
    Iar ai bagat cliseul asta plictisitor cu Gepeto si Pinno ? Mai schimba si tu placa ca e fumata asta. Eu am demonstrat ca am cat voi toti la un loc si mai mult de atat ! Tu NU poti dovedi ca nu am si nici nu ai argumente solide sa te dai mare cu ceva pt. ca pe tine chiar nu te-ar crede nimeni fiind doar un servitot printre straini si la straini ! Asta e viata....unii au, altii nu au !
    4 0
  • inexorabil
    La 17 ani, eu şi băieţii din clasa mea de liceu am fost chemaţi la comenduirea de garnizoană pentru a fi instruiţi în perspectiva încorporării. Acolo, am fost luaţi în primire de un ofiţer tânăr şi înţepat: “Pornim de la următoarea premisă: eu sunt om, voi sunteţi animale!”. Ne-am uitat perplecşi unul la altul, zicându-ne din priviri: “Ăsta e-n toate minţile???”. Parafrazând prin adaptare la cazul de faţă, cineva de aici porneşte sigur de la următoarea premisă: “Eu sunt bogat, voi sunteţi păduchi!”. Într-un fel sau altul, opulenţa oricărui “cinstit” se datorează numai contribuabililor, fie direct, prin sclavie, fie indirect, prin obligaţii fiscale…fie şi-şi (de cele mai multe ori!). Nu, nu suntem păduchi…doar vite de tras la jug. Pe care cineva-ul de aici le dispreţuieşte / huleşte cum “vrea muşchii” lui, dar fără de care nici măcar n-ar putea exista, el, “non-viermele”…Nu, nu înţelege acest ultim aspect sau nu-l interesează defel, fiind devotat (inconştient) unuia dintre principiile de bază ale lui Big Brother: “Ignoranţa este putere”…Şi, apropo, “super-docţii” şi “nepătaţii” din SRI-DNA au avut minima curiozitate să consulte DEX-ul? “Corupţie” nu se referă numai la fraude economico-financiare comise de bugetari şi demnitari, ci la toate tarele “nescrise” din lume, care nu suscită atenţia prea scolasticei Justiţii umanoide, dar care atrag, negreşit şi neîntârziat, Sfârşitul şi Judecata, aceea în care tu însemni dovada însăşi a păcatului şi în care n-are cine să te apere sau să te trateze părtinitor…dar mă opresc aici, ca să nu mă avertizeze iarăşi onorabila societate numită redacţia AM.
    0 5
  • Spunea cineva ca in Romania, la ora actuala valorile sunt nule. Sunt scosi in fata toti ipocritii. Au aparut milionari ca ciupercile dupa ploi.
    ar trebui sa discutam despre masini, dar cand vine cineva si incepe sa urle" bah, va ingrop pe toti cu banii mei" ,incep sa ma gandesc ca am deschis" automaneaua de valcea" .Automarket, nivelul vostru a ajuns jos de tot. Nivelul unei taratoare. Pana si un scorpion este mai inalt decat voi. Cu exceptia catorva(care se retrag incet, dar sigur) veti ramane fara cititori autentici. ..No comments. Apropos, ati schimbat titlul ala? Mitsi Outback sau Subaru Lancer? Ceva de genul asta. Halal! Ar trebui sa va vina si voua un "Victor Rebengiuc" cu un sul de hartie igienica, ca sa-i stergeti la gura pe cacaciosi. Dar ca sa faci treaba asta , ai nevoie de cineva care stie......@automarket, v-am pupat pe dintzi! Cu ranga! Stergeti-l si pe asta!
    1 5
  • @inexorabil
    Din pacate traim intr-o lume din ce in ce mai agitata, mai stresata, plina de ura, de invidie, dezbinata si pusa pe rele. 95% din populatia lumii se zbate in saracie si asta numai din vina ei nu a celor bogati cum se crede si spune. Nu ii obliga nimeni sa se inmulteasca si sa aduca pe lume alti saraci. 4% fac parte din clasa medie si peste medie in lume si doar 1% sunt cu adevarat bogati. In strainatate capitalismul are o continuitate inca din vechime....asadar acolo au avut timp sa se slefuiasca bine capitalistii sa nu ii faca pe fata pe angajati sclavi si supusii lor. In Romania se merge pe ideea hai ca sunt multe vite care vin oricum sa traga la jug si ii facem sa se si constientizeze ca sunt doar animale cum ai spus si tu. Totul e pe fata la noi. In fond de cand e lumea asta, nu s-a schimbat nimic. Doar s-a schimbat denumirea si oarecum forma. Omul din sclav a devenit sluga, din sluga, servitor, din servitor, angajat, si mai nou colaborator. Cei putini ii conduc pe cei multi de cand e omul aparut pe Pamant ! In ziua de azi nu te mai obliga nimeni sa te duci sa iti pui la dispozitie puterea de munca pt. o bucata de paine. Dar multi neavand alta posibilitate o fac. Patronii profita de asta si ofera minim de salariu in loc sa ii remunereze corespunzator. E valabil in toata lumea ! Numai ca la noi practica e mai accentuata si in tari sarace de lumea a II-a si a III-a la fel. Eu am spus cand firmele o sa isi imparta profitul in mod egal cu angajatii atunci nu va mai fi sclavie. Asta nu se va intampla prea curand poate niciodata.
    Ai spus citez ,,opulenţa oricărui “cinstit” se datorează numai contribuabililor, fie direct, prin sclavie, fie indirect, prin obligaţii fiscale''
    E adevarat ! Fara angajati si cumparatori nu facea nimeni avere. Dar sa nu uitam ca si fara patroni inca mai ublau oamenii in opinci iar orasele nu ar fi existat ! Oamenii de afaceri au dus la dezvoltarea economiei si a tot ce e modern pe langa noi. Asta sigur cu ajutorul celor care au pus osul la treaba....dar nu l-au pus pe degeaba ci pe niste bani. Putini ce i drept.....

    @Kotegaeshi
    Raspunzi cam greu....iti da seful pauza destul de rar se pare. Sau in satul tau net-ul e doar la un vecin mai instarit si va strangeti toti acolo sa imi dati mie raspuns :)))
    Care e problema ta ca au aparut milionarii ca ciupercile ? Imi miroase iar a invidie....sunt oameni ca si tine numai ca au avut ceva in cap ca sa ajunga milionari. Fiecare pe lumea asta trage pt. el si apropiatii lui. E adevarat ca la noi o buna parte din ei sunt milionari aparuti in urma unei afaceri cu statul trucate sau tot felul de smecherii. Dar majoritatea care sunt acum in libertate chair au facut ceva in viata si cinstit. Nu pe furate !
    Nivelul a ajuns jos de tot pe AM ? Pai din cauza unora ca tine care incita la scandal. Nu cred ca am inceput eu cu ceva vreodata pe aici. Ba unu ba altu au facut pe troll-eri si au incins spiritele.
    4 2
  • Pe cine intereseaza un puradel de valcea? Te crezi milionar? Ai dus minciuna la nivel de arta.E normal pentru cineva care este fatalau in casa. Tu , milionar? Ne faci sa razi!
    BTW.De unde stii tu de afaceri trucate cu statul? Chiar asa de mult iti place sa dai in gropi? Ai terminat de lustruit prin viloiul ala ?
    2 3
  • Nimeni nu a aflat ca tu esti milionar si dai rau de tot prin gropi. Bai, Dobea, tu nu ai aratat nimic. Pentru ca nu poti. Te scremi mereu. Nu ai bani nici sa te caci in centrul lui valcea. Vai de capul tau de puradel plin de cosuri . Ar trebui sa vezi cat estrogen ai.Pentru ca ai enorm de mult. Tu , sigur nu esti deochiat? Du-te repede sa-ti cante cineva de deochi. Dupa asta, vom putea vorbi normal.Esti un pic feminin si ar trebui sa fii mai "barbat" ca sa folosesti milioanele babacilor. Tu ai casa de 500 mii de lei? Lei vechi,nu? Atunci, zi-i garsoniera, si nu te mai caca pe tine, ca pute mereu.
    1 3
  • Acestea sunt spuse de cei care lucreaza cu persoane ca tine. Ai nevoie de atentie medicala. Esti demn doar de mila.Asta este, nu-i toata lumea normala.
    3 2
  • Acum fugi la somn ca maine e o noua zi de munca pt. tine si trebuie sa dai randament maxim sa mai faca patronul tau un milion pe carca ta...de euro evident !
    2 1
  • Scuza-ma, dar esti total pe dinafara. Nu vreau sa fiu in pielea ta. Tot ce scrii aici, este demn de mila. Serios, acum. Tu ai probleme mari.Nu trebui sa fi iin domeniu, ca sa vezi ca ai mari probleme. Sincer, mi-e mila de tine. Si cand te gandesti ca ai putea sa ai un viitor bun in fatza. Dar tu repetzi intr-una ca esti mai bun decat Narcis. Roaga-ti babacii sa-ti dea drumul la un medic , la psihiatru, psiholog,neurolog. Ai nevoie de un examen complet.Baniinu sunt problema pentru ei.Tu esti problema care o au ei. Copchile, esti jalnic si este pacat!
    2 3
  • Se vede ca ai timp berechet, ca doar esti foarte odihnit. Paradis!!! Hahahahahahaha......Bah, Matrix, tu chiar existi cu adevarat?
    1 1
  • @Kotegaeshi
    Eu exist ! Ti-am spus ...vrei sa ma vezi suni la poarta ca acum stii unde stau si o sa ma vezi in persoana. Problema e ca tu nu existi ! Esti doar un virus nimic mai mult !
    1 1
  • Ma inviti sa-ti bat la poarta si apoi spui ca nu exist. ai o logica beton. Ca doar traiesti in paradis. Hahahahahahaha. Mai taie!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru