Feedback

Un nou serviciu BMW România: află rapid dacă mașina ta nouă sau second-hand este afectată de verificări tehnice sau chemări în service

Publicat Vineri, 02.11.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Un nou serviciu BMW România: află rapid dacă mașina ta nouă sau second-hand este afectată de verificări tehnice sau chemări în service - Poza 1
Proprietarii de mașini BMW noi și second-hand au posibilitatea de a afla rapid dacă vehiculul pe care îl dețin este implicat într-o campanie de verificări tehnice sau rechemări în service.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Group România a lansat vineri un nou serviciu util dedicat proprietarilor de mașini BMW și Mini.

Astfel, aceștia pot afla rapid dacă mașina pe care o dețin în proprietate este implicată într-o campanie de verificări tehnice sau rechemări în service prin completarea unui formular disponibil la această adresă.

În cadrul formularului, proprietarul completează câteva date personale de bază și seria de șasiu a vehicului, iar apoi selectează service-ul la care dorește să efectueze eventuala verificare tehnică, având posibilitatea de a alege inclusiv ziua și ora unei potențiale programări.

După trimiterea formularului, solicitarea este redirecționată către service-ul autorizat selectat, care va verifica seria de șasiu în baza de date. Dacă este cazul, proprietarul este informat ulterior despre acțiunile tehnice sau de rechemare în service la care este supusă mașina respectivă.

Oficialii BMW Group România afirmă că serviciul a fost în special pentru numeroșii proprietari de mașini second-hand BMW din România, care de regulă nu intră în contact cu service-urile autorizate.

"Soluţia a fost dezvoltată având în vedere că mulţi clienţi conduc automobile second-hand importate în România. De cele mai multe ori, aceşti clienţi nu au intrat niciodată într-un service autorizat BMW şi/sau Mini şi pierd astfel o oportunitate importantă de a obţine informaţii relevante despre automobilele pe care le conduc", afirmă Alexandru Şeremet, Corporate Communication Manager la BMW Group România.

Noul serviciu apare la numai o săptămână după ce BMW a anunțat că va face verificări tehnice la 1.2 milioane de mașini diesel din Europa ca urmare a unor potențiale probleme apărute la sistemul de recirculare a gazelor rezultate în urma arderii în galeria de admisie. În România sunt afectate circa 7.200 de unități.

Via BMW România


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru