Un nou teaser cu viitorul Mitsubishi Engelberg Tourer: conceptul niponilor debutează la Geneva alături de SUV-ul ASX

de Cornel Șocariciu
Joi, 21.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat un nou teaser cu viitorul concept electric Engelberg Tourer. Prototipul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva alături de noul ASX și de pick-up-ul L200 facelift.

Mitsubishi a publicat lista premierelor pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile începând cu 5 martie. Primul pe lista constructorului nipon este conceptul Engelberg Tourer.

Pentru moment, reprezentanții Mitsubishi nu au oferit foarte multe detalii cu privire la viitorul prototip. Acesta anunță o nouă direcție de design în segmentul SUV dezvoltat de producătorului nipon și integrează "o generație nouă de tehnologii". Totodată, conceptul Mitsubishi Engelberg Tourer va miza pe un sistem electric de propulsie, însă oficialii nu au publicat detalii tehnice suplimentare.

Tot în cadrul SalonuluI Auto de la Geneva, constructorul nipon va expune în premieră europeană pick-up-ul L200 facelift. Modelul a fost prezentat deja în luna noiembrie a anului trecut, însă publicul din Europa încă nu a avut ocazia să-l cunoască. Mitsubishi L200 facelift a primit o serie de modificări estetice, un interior fabricat din materiale noi, în timp ce sub capotă se află un motor diesel de 2.2 litri care poate fi cuplat fie la o cutie manuală cu șase trepte, fie la una automată tot cu șase rapoarte.

Alături de L200 facelift și Engelberg Tourer Concept , fanii care vor vizita standul Mitsubishi de la Geneva vor putea admira noul ASX.

SUV-ul constructorului japonez a primit modificări estetice consistente, un interior cu tehnologii moderne și o gamă variată de sisteme de siguranță. Primele informații referitoare la noul ASX au fost publicat de niponi în urmă cu câteva săptămâni, detaliile complete urmând să fie anunțate în 5 martie.

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    MITSIBISHI are multe masini interesante in portofoliu.
    Chiar mi-ar place un ASX EV cu autonomie - sa zicem 500-600 km WLTP...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru