Un polonez şi-a actualizat Audi-ul din 1991 cu exteriorul unui A4 din 2007

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.07.2011
Posesorul unui Audi 100 din 1991 a decis că este cazul să facă un "facelift" neconvenţional, aşa că a "preluat" exteriorul unui A4 din 2007. Rezultatul îl vedeţi în imaginile de mai jos, fiind de vânzare contra sumei de 2.800 de euro.

Un polonez a decis să-şi modifice maşina într-un mod inedit, prin aplicarea unui pseudo-facelift. Mai precis, modelul Audi 100 2.8 V6 quattro pe care îl deţine acesta a primit exteriorul lui Audi A4, generaţia 2007. Toate componentele de caroserie preluat de acest vehicul sunt originale, spune creatorul său. În mod incredibil, transplantul a fost reuşit, iar aspectul exterior al modelului nu trădează adevărul decât este privit de un cunoscător.

Mai precis, montanţii A, B şi C ai modelului nu au unghiurile şi dimensiunile montanţilor modelului "donator", de unde şi inconcordanţa de aspect dintre un Audi A4 "original" şi clona din imaginile alăturate. Proprietarul a mers chiar mai departe, aplicând un mic tuning acestui model, care constă într-o vopsea negru mat cu dungi roşii, un set de jante din aliaj vopsite într-o combinaţie de negru cu roşu şi eliminarea mânerelor de la portierele din spate.

Vehiculul are 224.000 de kilometri la bord, iar proprietarul spune că a înlocuit recent kit-ul de distribuţie, uleiul şi filtrul de ulei, bujiile şi fişele acestora.

Toate elementele vehiculului sunt funcţionale, incluzând aici ABS-ul, geamurile şi oglinzile electrice, închiderea centralizată, airbag-urile, radioul şi CD-player-ul, servodirecţia hidraulică, proiectoarele şi diferenţialul blocabil. Preţul acestui automobil este de 11.500 de zloţi polonezi, ceea ce înseamnă echivalentul a 2.857 euro.

Via | Carscoop | Sprzedajemy

Comentarii (8)

  • Opinie
    Interesant. Munca multa insa daca ia 2500 pe masina poate scoate banii investiti. Si poate si castiga ceva. Cat despre proiectoare acestea numai daca sunt in faruri. Iar daca sunt acolo nu stiu ce eficienta au.
    13 4
  • Ce tare arata !!!
    8 3
  • Bogdan
    Foarte slab calitativ
    Eu unul nu as da banii pe asa ceva. Lufturile la asamblare sunt de neacceptat pentru mine.
    2 25
  • :))
    Inca o dovada ca audi produce aceeasi masina din '90 pana in prezent.
    :))
    33 7
  • :))
    valy eu zic sa fugi ca vin acum astia care s-au nascut in audi :))
    20 6
  • @Valy
    Bine spus....mare teapa Audi asta/...
    11 11
  • arata bine
    chiar arata bine , si pretul e ok , nu ca pentru o masina din 2007.
    Se vede ca polonezul e pasionat tare si stie ce face.
    3 0
  • superb
    foarte tare
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru