Un Porsche 911 GT3 RS grav avariat

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 03.04.2011
Un Porsche 911 GT3 RS a fost grav avariat datorită negocierii greşite a unui viraj. În ciuda faptului că roata din faţă era ruptă, şoferul a încercat să ducă maşina în garaj.

Ieri vă anunţam că un exemplar McLaren SLR a fost grav avariat de un milionar italian care s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului, iar astăzi vă prezentăm un Porsche 911 GT3 RS aflat în aceeaşi stare. Accidentul în care modelul german şi-a găsit sfărşitul s-a petrecut în Woodlands, Texas.

Conform informaţiilor, şoferul lui GT3 RS a negociat greşit o curbă şi a reuşit să avarieze grav maşina. Deşi roata din faţă era ruptă, şoferul s-a încăpăţânat să ducă maşina în garaj, lucru ce a dus la creşterea pagubelor deja existente. Porsche GT3 RS este cel mai potent exemplar dn gama lui 911 oferit de constructorul din Suttgart. Acesta dispune de acelaşi propulsor boxer cu şase cilindri de 3.8 litri ca şi GT3, însă puterea oferită ajunge la 444 de cai.

Via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • csuser
    Pacat ca asemenea masini ajung pe mana unor astfel de cretini...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru