Un prototip Mercedes SLS AMG Black Series, incendiat pe Nurburgring

de Bogdan Mirică
Vineri, 12.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un pilot de teste Mercedes a pierdut controlul unui prototip SLS AMG Black Series pe circuitul de la Nurburgring. Maşina s-a izbit de un gard de protecţie şi a luat foc.

Sunt situaţii în care până şi piloţii de teste cu experienţă pot face erori. O demonstrează un accident recent, înregistrat pe circuitul de la Nurburgring. Un prototip al viitorului Mercedes SLS AMG Black Series a luat foc după ce s-a lovit de un gard de protecţie.

Circumstanţele accidentului nu sunt momentan foarte clare, însă imaginile dovedesc faptul că incendiul a fost unul extrem de puternic, prototipul fiind ars aproape în totalitate. În ciuda gravităţii accidentului, şoferul de test şi pasagerul din dreapta sa au scăpat teferi, reuşind să părăsească maşina înainte de incendiere.

Viitorul SLS AMG Black Series va fi o ediţie limitată a supercarului din Stuttgart, programată să debuteze pe piaţă abia anul viitor. Sub capotă se va ascunde un motor de 6.2 litri, de origine AMG, capabil să dezvolte 650 de cai putere.

via carscoop

Comentarii (2)

  • zarnesteanu
    Sunt curios unde vezi tu probleme de fiabilitate in articolul asta. Ce mi se pare interesant este ca ocupantii au scapat cu viata dupa ce masina s-a facut varza. Plus, a luat foc dupa ce amandoi au reusit sa iasa fara probleme si sa se indeparteze pana in afara oricarui pericol.

    Ma intreb daca incendiul are legatura cu recall-ul recent al lui Mercedes privitor la aprinderea lichidului din sistemul de la aerul conditionat sau pur si simplu s-a rupt o conducta de combustibil si benzina a ajuns pe o piesa incinsa de la motor. Oricum, pacat de masina. Un SLS Black Series e intr-adevar o raritate.
    2 4
  • Cica e o raritate, NU S-A LANSAT BAAAAA!!!!!!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru