Salonul Auto de la Geneva 2016

Un rival pentru Nissan Juke: Volkswagen dezvăluie un teaser pentru conceptul unui nou SUV accesibil

Publicat Luni, 22.02.2016
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Un rival pentru Nissan Juke: Volkswagen dezvăluie un teaser pentru conceptul unui nou SUV accesibil - Poza 1
Volkswagen va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva conceptul unui nou SUV accesibil care va fi lansat în 2018 ca rival pentru Nissan Juke.

Cu numai o săptămână în urmă, oficialii Volkswagen anunţau că vor lansa câte un SUV pentru fiecare segment, prin prisma popularităţii în creştere a acestor modele.

Iată că nu mai avem mult de aşteptat până când ne vom face o primă idee cu privire la designului unuia dintre noile SUV-uri pregătite, întrucât Volkswagen a dezvăluit că va prezenta la Salonul Auto de la Geneva de la începutul lunii martie un concept pentru un nou SUV.

Constructorul german nu a menţionat numele conceptului, însă anterior s-a vehiculat că acesta va fi cunoscut sub numele de T-Cross. Constructorul a publicat un teaser care evidenţiază partea frontală a acestuia, în special blocurile optice LED şi luminile de zi LED de formă pătrată. Cel mai probabil, acesta se va poziţiona în gama Volkswagen imediat sub modelul Tiguan.

Urmareste Automarket
Cât despre interior, Volkswagen a dezvăluit că acesta va fi împrumutat de la conceptul BUDD-e, astfel că este momentul să ne pregătim pentru un layout cât mai simplu cu numai câteva butoane fizice.

Chiar dacă este prematur să ne gândim la preţurile de comercializare ale unui model care va fi lansat abia în 2018, Volkswagen ne-a dat asigurări că vorbim despre un viitor model "accesibil".

Via World Car Fans


Comentarii (1)

  • Tarziu, prea intarziata reactia. Au investit in Beetle sau Scirocco in loc sa fi scos asta mai din timp.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru