Un student coreean a prezentat conceptul Alfa Romeo Berlina Da Corsa

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.05.2009
Un absolvent al Universitatii Coreene de Design a creat un concept Alfa Romeo inspirat din doua modele clasice ale constructorului italian.

Un student sud-coreean pe nume Seongjun Ko a creat un concept Alfa Romeo pe care l-a intitulat Berlina Da Corsa. Acest concept este un studiu de design ce preia numeroase elemente de la modele clasice precum GT 1300 Junior si 1750 GTV. Seongjun Ko este un absolvent a Univesitatii de Design in Transport din Hongik, Coreea de Sud.

Pe langa aspectul agresiv si oarecum retro al acestui model, designerul coreean a implementat un element neobisnuit la nivelul plafonului. Mai exact, structura plafonului lui Alfa Berlina Da Corsa este flexibila astfel incat sa poata face loc unor pasageri in spate. Forma acestuia este modificata prin intermediul curentului electric, intr-o maniera similara cu cea a conceptului BMW GINA Roadster.

Seongjun Ko a realizat astfel un vehicul inedit, care are proportii neobisnuite si imbina elemente retro cu un aspect modern. Vehiculul nu are geamuri laterale in partea posterioara si nici luneta, elemente ce sunt impractice pentru viata de zi cu zi, dar nesemnificative pentru un concept.

In ciuda faptului ca acest model exista doar in forma digitala, este interesanta abordarea designerului coreean.

Via | Carjake

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru