Un update ecologic: Nissan GT-R va primi încă un facelift ce ar putea include şi propulsie hibridă

de Daniel Popescu
Luni, 21.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat un teaser pentru încă un facelift minor al modelului GT-R. De data aceasta, japonezii ar putea introduce şi propulsia hibridă care va fi disponibilă în mod cert pe viitoarea generaţie.

Nissan este unul dintre constructorii care va fi prezent la Salonul Auto de la New York, care îşi va deschide porţile pentru public în această săptămână. Japonezii nu pregătesc însă nicio noutate majoră, întrucât un teaser prezentat la sfârşitul săptămânii trecute arătă doar lansarea unui potenţial facelift pentru modelul GT-R.

Vorbim despre o imagine întunecată a spatelui lui GT-R care scoate în evidenţă blocurile optice spate ale sportivei nipone. Cel mai probabil, acesta va fi ultimul facelift pentru Nissan GT-R şi va include doar modificări minore de design.

Pe de altă parte, mai multe surse citate de publicaţia Autocar afirmă că GT-R ar putea primi un spor de performanţă. Una dintre opţiuni este furnizarea unei versiunii mai puternice a motorului V6 bi-turbo de 3.8 litri care oferă 549 CP, mai ales că unitatea similară de propulsie amplasată în interiorul lui Nissan Nismo produce 599 CP.

În plus, se vehiculează inclusiv ideea unui propulsor hibrid, cu atât mai mult cu cât viitoarea generaţie a lui Nissan GT-R va beneficia în mod cert de o astfel de motorizare.

Aceasta din urmă va fi prezentată cel mai probabil anul viitor înainte de lansarea din 2018.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • puteau sa aduca noul model direct cu aceasta noua propulsie si era doi in unu fara sa imparta problema in doua precum si senzatia care ar fi fost la cote maxime...
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru