Unique Sportscars prezinta Ferrari F430 Calavera

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.05.2009
Germanii de la Unique Sportscars au modificat un Ferrari F430 in colaborarii cu tunerii de la Novitec Rosso. Modelul va fi fabricat intr-o serie limitata de 11 exemplare.

Esential

3.5 secunde ii sunt necesare acestui model pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.
348 km/h este viteza maxima pe care o poate atinge Ferrari F430 Calavera.

Tunerii de la Unique Sportscars au facut echipat cu Novitec Rosso pentru a modifica modelul Ferrari F430. Creatia celor doua companii se numeste Calavera, si va fi fabricata in doar 11 exemplare. Perioada de asteptare pentru un F430 Calavera este de numai trei luni. Fiecare exemplar va fi vopsit cu airbrush-ul de catre artistul Knud Tiroch, unul dintre cei mai experimentati din domeniul sau.

Motorul V8 de 4.3 litri al lui F430 a fost supraalimentat de inginerii Novitec Rosso. Germanii au folost doua compresoare mecanice pentru a stoarce 707 CP si 712 Nm din propulsorul supercarului italian. In versiunea Calavera, Ferrari F430 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde si poate atinge o viteza maxima de 348 km/h. Designerii au imbracat compartimentul motor in fibra de sticla pentru a sublinia perfomantele deosebite pe care le ofera.

Exteriorul modelului a primit cateva schimbari minore pentru a ii imbunatati aerodinamica si a pune in valoare vopseaua deosebita a lui F430 Calavera. Tunerii i-au adaugat acestui model si un set de pozitii cu LED-uri, precum si jante din aliaj de 20 inch.

Pachetul de modificari este completat de franele si suspensia imbunatatite, precum si de interiorul special. Consola centrala a fost marita, iar tapiteria are o broderie cu un model inedit.

Via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • e un pic de masina
    IL spulbera asta......http://www.automarket.ro/stiri/albul-e-din-nou-la-moda-cu-680-de-cai-sub-capota-21112.html
    0 0
  • schumi
    BESTIALA!!!!
    Masina italiana + tuner german = THE BEST.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru