Update din 2018: Alfa Romeo 4C ar putea primi un motor nou, dar o cutie manuală nu e în cărți

de Petre Barac
Duminica, 10.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo 4C va primi o versiune îmbunătățită de anul viitor, cu un posibil motor nou, dar fără opțiunea unei cutii manuale.

Văzută ca o speranță pentru renașterea companiei, Alfa Romeo 4C nu s-a ridicat până acum la așteptările constructorului din Torino.

Modelul italian este pe punctul să primească o mână de ajutor, respectiv o versiune îmbunătățită din 2018.

Inginerul-șef de la Alfa Romeo și Maserati, Roberto Fedeli, a spus că 4C va avea, de anul viitor, o direcție îmbunătățită și suspensii revizuite.

Totodată, ar putea să primească un nou motor care să înlocuiască actualul propulsor turbo de 1.7 litri și 240 de cai putere. Din păcate pentru puriști, compania spune că transmisia manuală nu e în cărți pentru Alfa Romeo 4C.

Oficialii constructorului italian motivează această decizie prin faptul că acest tip de transmisie nu este o opțiune cerută de clienți.

Via Carscoops

Comentarii (6)

  • Nu cred că renunțarea la cutia manuală va aduce mai mulți clienți. Ar trebui să umble la prețuri, ar trebui să fie cu ochii pe dealeri și ar trebui să renunțe la fumuri. Cu atitudinea asta de mare constructor premium nu vor ajunge nicăieri. E ca la restaurant: dacă ospătarul nu mă impresionează cu nimic, nu mai vin pe acolo. Dacă e un om de calitate, îl mai vizitez.
    10 3
  • la ce cutie manuala sa renunte cand generatia asta nu are asa ceva? poate vreti sa spuneti ca nici generatia viitoare nu va avea cutie manuala
    2 1
  • @LR si rt Cititi titlul si articolul. Ati comentat degeaba.
    2 8
  • scria clar "renunta la cutia manuala". inseamna ca a fost corectat. ce e asa greu de inteles? te simti destept cand "corectezi" commenturile?
    7 0
  • someone
    s-a vrut a zice ca se renunta la ideea de a pune o manuala pe modelul 2018 chiar si ca optionala.
    3 0
  • schumi
    Probabil ca vor pune motorul de 2l turbo de pe Giulia Veloce + cutia ZF.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru