[Update foto] Hyundai HND-9: concept sport de lux pregătit pentru Salonul Auto de la Seul

de Mircea Meșter
Vineri, 29.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai impresionează la Salonul "de casă" de la Seul prin lansarea unui concept sport de lux. Numele său este HND-9.

Esential 370 de cai putere dezvoltă motorul turbo pe benzină a conceptului Hyundai HND-9.
Hyundai a publicat în această seară primele două imagini ale conceptului HND-9, un prototip coupe de lux care reprezintă prima încercare a producătorului sud-coreean de a construi o astfel de maşină. Dezvoltat special pentru a fi prezentat la salonul auto de la Seul, pe "teren propriu", prototipul vine să continue linia de design Fluidic Sculpture - începută de Hyundai pe modelele de serie odată cu lansarea lui ix35 -- ducând-o însă într-o zonă încă neexplorată de marca asiatică. 

"Cu o capotă lungă şi cu un ampatament generos, HND-9 reprezintă reinterpretarea modernă a imaginii elegante pe care o avea un coupe sport clasic. Conceptul prezintă detalii sofisticate în toate detaliile, exprimând un look premium", spun sud-coreenii în comunicatul oficial alăturat primelor fotografii oficiale.

Dub capotă, conceptul Hyundai vine cu un motor clasic, inginerii ignorând linia eco pe care se bazează în ultima perioadă constructorii auto.

Vorbim de un motor turbo pe benzină cu tehnologia GDi care dezvoltă 370 de cai putere dintr-o cilindree de 3.3 litri. Transmisia este una automată cu opt rapoarte.

via Hyundai

Comentarii (1)

  • Concepturile arata foarte bine in special acesata. Sa speram ca va iesi ceva foarte ok.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru