UPDATE: Hummer nu moare! GM are inca doua oferte

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.02.2010
General motors a anuntat ca nu intentioneaza sa puna lacatul pe usa Hummer, cel putin nu momentan. Americanii sustin ca au primit doua oferte de preluare, pe care le analizeaza.

General Motors ar putea candida cu usurinta la premiul pentru cea mai buna telenovela auto. Dupa ce ieri, oficialii americani anuntau ca incheierea intelegerii cu Sichuan Tengzhong a insemnat marsul funebru pentru subsidiarul Hummer, conglomeratul din Detroit a revenit astazi cu o noua declaratie surprinzatoare.

Se pare ca Hummer este cu un picior in groapa dar mai are inca sanse de salvare. Potrivit oficialilor americani, exista in prezent doua companii care si-au afirmat intentia de a prelua marca de vehicule off-road. Se pare ca intentiile de preluare existau de ceva timp, ele refiind luate in considerare dupa ce Tengzhuan nu a primit acordul guvernului chinez.

Dupa telenovelele Opel si Saab, se pare ca GM evolueaza. Ramane de vazut daca Hummer va reusi sa se salveze sau va disparea definitiv, asa cum se anticipase.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • orice sar intampla HUMMER tot va muri
    la motoarele ce le folosesc nu le cumpara nimeni..........
    deci oricine va cumpara marca HUMMER tot nu o scoate la lumina
    6 5
  • Opinie
    Eu tind sa cred ca nu va muri. Dar se va transforma. In ce? Ramane de vazut. Personal cred ca marimea masinilor va ramane dar se va umbla la materiale si motoare. Pentru asta va fi nevoie de un proprietar/constructor foarte abil.
    8 0
  • si eu is de aceasi parere cu bethurbazal.......un brand ca hummer nu prea are cum sa moara.....are o anumita imagine pe piata si doar criza a impinso pe hummer catre prapastia falimentului.....daca as fi proprietarul lui hummer as renunta la H2(nu ca ar fi o masina proasta da e prea scumpa si are motoare prea mari deci un consum excesiv) si as scoate pe piata un SUV compact care sa concureze cu toyota rav4 vw tiguan honda CR-V etc.
    8 1
  • Acuma H3 foloseste pe diesel motorul daewoo de 2L care e pe Cruze,Antara,Captiva. Intrebarea este :daca Hummer e cu un picior in groapa si cu unul afara din ea,ce face ? Cade sau iese din groapa ?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru