Update: Mercedes-Benz a publicat un nou teaser cu viitorul GLC Coupe facelift: nemții prezintă detalii de design

de Cornel Șocariciu
Marti, 19.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat al doilea teaser video cu viitorul GLC Coupe facelift. Modelul va primi o serie de modificări la nivel exterior și îmbunătățiri consistente pentru interior. Gama de motorizări va fi și ea modificată.

Update: 19.03.2019

Mercedes-Benz a publicat un nou clip teaser care anunță viitorul GLC Coupe facelift. De această dată, nemții au ales să ofere câteva cadre cu detaliile de design. Accentul a fost pus pe forma plonjată a plafonului și pe modificările aduse la nivelul stopurilor și în dreptul farurilor.

În același timp, Mercedes-Benz a inclus și o imagine cu interiorul lui GLC Coupe facelift, însă nemții au pus accent doar pe noul volan echipat cu cele două zone tactile care controlează informațiile afișate de instrumentarul digital de bord și de ecranul sistemului de infotainment.

Știrea inițială: 18.03.2019

Mercedes-Benz GLC facelift a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Nemții au pregătit mici modificări în dreptul designului exterior, o gamă nouă de motoare, precum și o serie de tehnologii moderne preluate de la alte modele ale constructorului din Stuttgart.

Acum, Mercedes-Benz a publicat primul teaser video care anunță lansarea lui GLC Coupe facelift.

Pentru moment, reprezentanții constructorului german nu anunță și data lansării, însă există șanse mari ca SUV-ul să fie expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la New York din luna aprilie.

Prin intermediul teaserului video, nemții au dezvăluit atât semnătura luminoasă a farurilor, cât și pe cea a stopurilor. Totodată, profilul viitorului GLC Coupe facelift apare pentru câteva clipe în spotul nemților.

În ceea ce privește interiorul, acesta va fi preluat în totalitate de pe GLC facelift. Astfel, clienții vor avea la dispoziție noul sistem de infotainment MBUX, dar și instrumentarul digital de bord. Totodată, nemții vor introduce tehnologia Dynamic Body Control, dar și un pachet generos de sisteme de asistență.

Cu siguranță, gama de motorizări va fi identică cu cea disponibilă în prezent pe GLC facelift. În aceste condiții, viitorul GLC Coupe facelift va putea fi comandat alături de motorul diesel cu patru cilindri în versiuni de 194 CP și 245 CP sau cu propulsorul pe benzină de 2.0 litri de 258 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru