Update pentru modelele BMW cu navigaţie: iDrive primeşte un ecran cu o rezoluţie mai bună şi un software îmbunătăţit

de Daniel Popescu
Luni, 23.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aproape toate modelele BMW cu sistem de navigaţie vor primi o actualizare importantă pentru iDrive în această vară: un ecran cu rezoluţie mai bună şi software cu modificări de design.

BMW pregăteşte lansarea unui update major pentru sistemul iDrive care va fi disponibil pe maşinile cu navigaţie produse începând din luna iulie.

Astfel, iDrive va beneficia peste numai două luni de un ecran cu o rezoluţie mai mare, în timp ce platforma software a fost actualizată pentru a fi mai modernă şi include şi modificări de design existente deja pe BMW Seria 7. Totuşi, printre noutăţi nu se va număra şi funcţia care permite controlul prin gesturi, aşa cum se întâmplă în cazul lui Seria 7.

Update-ul a fost deja lansat pentru BMW X3 şi X4, însă în vara acestui an urmează să fie implementat pe aproape toată gama de modele: Seria 1, 2, 3, 4 şi 6, plus SUV-urile X5 şi X6. În schimb, alte modele, precum BMW X1 şi BMW Seria 2 Active Tourer, nu vor primi update-ul imediat.

Urmareste Automarket
Schimbările pregătite de constructorul bavarez nu se opresc însă aici.
Modelele vor beneficia opţional de echipamentul de telefonie cu încărcare wireless, care va permite încărcarea wireless a smartphone-urilor care dispun de această funcţie. Astfel, telefonul va putea fi lăsat la încărcat într-un compartiment special amplasat în centrul consolei.

În plus, tot opţional, modelele vor putea fi echipate şi cu un hotspot Wi-Fi, care va permite conectarea la internet a până la 8 dispozitive simultan.

Via BMW Blog

Comentarii (2)

  • Bataie de joc. Ar fi putut face asta cu mult timp inainte ... la aparitia actualei game BMW nu dupa 1 an doi. Acum dupa ce au lasat clientii sa le cumpere, vin cu treaba asta sa le faca sange rau posesorilor de bmw sa ii faca sa regrete ca au cumpara prea devreme un BMW nou. Nesimtiti...
    3 10
  • Tot timpul sunt mici imbunatatiri, ar insemna sa nu mai cumpere nimeni nimic, in asteptarea acestor lucruri, apoi nu cred ca principalul criteriu pentru achizitionarea unui Bmw este o modificare de design la software.
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru