UPDATE: Primul teaser video cu viitorul concept Mercedes-Benz GLB: SUV-ul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Shanghai

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 10.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz GLB Concept va fi expus în premieră la jumătatea lunii aprilie în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Conform surselor apropiate companiei, versiunea de serie va putea fi admirată în toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt.

Update: 10.04.2019

Mercedes-Benz a publicat primul teaser video dedicat conceptului GLB. Nemții au ales să vină cu un clip care ne amintește de filmul Jurassic Park, pelicula în care vehicul ML a avut un rol extrem de important.

Imaginile întunecate scot în evidență doar luminile suplimentare amplasate pe plafon și semnătura blocurilor optice. Pentru câteva clipe, în cadrul teaserului pot fi observate și nervurile centrale ale capotei. 

Știrea inițială: 3.04.2019

Mercedes-Benz a publicat prima schiță cu interiorul viitorului concept GLB. SUV-ul constructorului german va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care își deschide porțile la jumătatea lunii aprilie.

Conform unor surse apropiate companiei din Stuttgart, versiunea de serie a lui GLB va fi prezentată în toamna acestui an, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Viitorul Mercedes-Benz GLB va avea un design inspirat de conceptul Ener-G-Force și va fi oferit alături de un pachet special dedicat iubitorilor de off-road.

Totodată, vor exista și o serie de linii estetice preluate de pe actuala generație Clasa G.

Așa cum anticipam, interiorul va primi elemente derivate din cele prezentate în premieră pe actuala generație Clasa A. Clienții vor putea comanda un instrumentar digital de bord de dimensiuni generoase, dar și noul sistem de infotainment MBUX.

Conform unor informații apărute în trecut, noul GLB va fi echipat cu motoare diesel și benzină cu 4 cilindri dezvoltate în colaborare cu Alianța Renault-Nissan. În plus, fanii versiunilor de performanță vor avea la dispoziție și o variantă semnată de AMG.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru