Urmareste Raliul Dakar 2010 pe iPhone si iPod Touch!

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.12.2009
Aflati in postura de favoriti ai Raliului Dakar din 2010, cei de la Volkswagen au lansat o aplicatie pentru iPhone care va permite monitozarea in timp real a progresului inregistrat in aceasta competitie.

Dupa ce Mitsubishi s-a retras din Raliul Dakar in urma unei dominatii de 10 ani, incheiata de Volkswagen in 2009, constructorul din Wolfsburg a ramas singura echipa puternica din aceasta competitie. Cei cinci piloti care vor reprezenta marca Volkswagen la Buenos Aires vor lupta cu cateva modele BMW X5 si cu o serie de exemplare Mitsubishi Lancer. Ultimele doua modele apartin unor echipe private, care nu sunt finantate sau sprijinite direct de catre producatori.

Dupa cum stiti, Raliul Dakar nu mai are loc in Africa, fiind mutat de doi ani in America de Sud. Climatul politic din Mauritania a impiedicat desfasurarea competitiei pe traseul traditional, organizatorii alegand de atunci Argentina si Chile ca gazde ale competitiei. Pe viitor, organizatorii Raliului Dakar ar putea alege Drumul Matasii, care trece prin Rusia, Kazakhstan si Turkmenistan.

Fiind in postura favoritilor acestui raliu, cei de la Volkswagen au profitat de ocazie si au lansat o aplicatie pentru iPhone care sa monitorizeze Raliul Dakar. Cei care vor descarca aceasta aplicatie din App Store vor primi stiri in timp real despre cursa si informatii suplimentare despre Raliul Dakar.

Aplicatia Volkswagen pentru iPhone se numeste Rally Mobile si va prezenta clasamentul de la sfarsitul fiecarei zile.

Via | Auto123

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru