USF1: "Formula 1 are nevoie de SUA"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.02.2009
Peter Windsor, unul dintre sefii USF1, spune ca Formula 1 trebuie sa se intoarca in Statele Unite ale Americii, iar echipa sa poate sprijini acest proces.

USF1 se va lansa marti in Statele Unite, echipa urmand sa ia startul in sezonul 2010 al Formulei 1.

Peter Windsor (foto), actual sef al USF1 si fost sef al echipei Williams, spune ca Formula 1 resimte absenta curselor de pe continentul nord-american, insa crede ca situatia se va imbunatati in urmatoarea perioada.

"Cred ca Formula 1 are nevoie de Statele Unite, pentru ca este o piata uriasa pentru orice companie prezenta in F1. Este cea mai mare piata din lume si inca cea mai puternica economie a lumii", a declarat Windsor. "In ceea ce priveste Marele Premiu al Statelor Unite, cred ca va exista unul in viitor si poate vom juca un mic rol in regenerarea interesului pentru o cursa aici".

Windsor este incantat de faptul ca intentia de a fonda o echipa americana de Formula 1 a atras numeroase mesaje de incurajare din partea fanilor competitiei. "Interesul pentru noi a fost absolut fantastic. Am fost inundati de sprijin, de oameni care au aplicat pentru joburi. Am avut milioane de afisari pe un site care pe el doar logo-ul echipei, asta inseamna un milion de afisari in trei zile si demonstreaza interesul care exista pentru o echipa americana de F1".

Formula 1 a ramas fara ambele curse de pe continentul nord-american, dupa ce Bernie Ecclestone nu a reusit sa ajunga la o intelegere financiara cu organizatorii Marilor Premii din Statele Unite ale Americii si Canada.

Taguri: USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru