Valentino Balboni, omul care a dezvoltat modelele Lamborghini din ultimii 40 de ani, a pus bazele unei case de tuning

de Bogdan Mirică
Marti, 09.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini va avea un nou tuner dedicat. Acesta se va numi VB, iar inițialele vin de la Valentino Balboni, omul care a scris istorie pentru brandul italian în ultimi 40 de ani.

Celebrul Valentino Balboni, omul care a influențat radical modul în care se conduc supercarurile Lamborghini, a decis să profite de pe urma popularității sale. Pilot de teste pentru italieni în ultimele patru decenii și unul dintre personajele care a muncit la dezvoltarea comportamentului sportiv de astăzi, Balboni a decis să își creeze un brand propriu, denumit VB.

Acesta va fi folosit pentru a da naștere unei case de tuning, specializată în modificarea modelelor Lamborghini. Primul produs al proaspăt înființatului tuner VB este o evacuare din titaniu, creată special pentru Aventador SuperVeloce. Ea este mult mai ușoară decât cea standard, cântărind numai 6.3 kilograme. Bineînțeles, sunetul va fi mult diferit de cel standard, însă performanțele vor rămâne aceleași.

Esential 30 de evacuări din titaniu va produce casa de tuning a lui Valentino Balboni.
6.3 kilograme cântărește o evacuare produsă de Valentino Balboni.
Valentino Balboni promite că va dezvălui evacuarea cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, desfășurat luna aceasta în Statele Unite.

Doar 30 de unități ale evacuării din titaniu vor fi construite, asigurând astfel exclusivitate viitorilor clienți.

Fiecare evacuare va necesita 350 de ore de lucru și va avea un preț pe măsură.

Este suficient să ne gândim că fiecare exemplar Aventador SuperVeloce s-a vândut cu peste 500.000 de dolari și că toate cele 600 de unități au fost deja rezervat de clienți.

via lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru