Vanzari mondiale in crestere la Skoda

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 20.05.2008
Luna aprilie a consemnat o crestere de 23% a vanzarilor Skoda din intreaga lume.

Esential

237.200 de unitati a vandut Skoda in primele patru luni ale anului in intreaga lume.

Skoda, marca a grupului Volkswagen, continua sa inregistreze vanzari din ce in ce mai bune. Producatorul ceh a consemnat o crestere de 23.3% a vanzarilor aferente lunii aprilie, livrand un numar total de 63.726 unitati.

In primele patru luni ale anului, Skoda a vandut 237.200 de unitati, cu 17.7% mai mult decat in perioada similara a anului precedent. Pietele cu cel mai mare ritm de crestere pentru Skoda au fost Rusia, China si India.

Cea mai importanta crestere a vanzarilor pe modele a fost consemnata in dreptul modelului Octavia, care a numarat peste 25.000 de vehicule livrate in aprilie, cu 42% mai mult decat anul precedent.

Suntem foarte foarte multumiti de trendul pozitiv al vanzarilor, mai ales ca in curand vom lansa noul Superb”, a declarat Fred Kappler, directorul de marketing si vanzari de la Skoda.

Am crescut serios pe piete noi, cum sunt Rusia, China si India, care detin in total de 11 procente din piata noastra de desfacere”, a mai spus oficialul ceh.

Via | Skoda 

Comentarii (1)

  • cozappz
    curios
    Loganul se vinde pe pietele astea? Ca la cat costa Octavia, o crestere de 23% e ceva.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru