Vanzarile Honda au crescut de 4 ori in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.01.2008
In 2007 Honda a vandut aproape 2.000 de unitati in Romania, gratie succesului inregistrat de modelul Civic.

Vanzarile Honda in Romania au avansat in 2007 de aproape patru ori, la 1.970 de unitati, iar cresterea companiei la nivel european a depasit performantele tuturor celorlalti concurenti, sustine Mediafax.

Compania a obtinut performante similare la nivel de vanzari in Ucraina si Rusia. In Europa, vanzarile Honda au crescut anul trecut cu 21,5%, la volumul record de 398.960 de unitati. Astfel, compania japoneza a inregistrat vanzari record in Europa patru ani consecutiv.

Rezultatele foarte bune raportate de Honda sunt o urmare a succesului modelului Civic, principalul model comercializat de Honda pe piata europeana. "Anul 2008 se anunta entuziasmant, intrucat vom lansa noul Accord si noul Jazz, in a doua jumatate a anului. Cu aceste produse noi, suntem increzatori ca vom depasi si in continuare asteptarile consumatorilor si vom mentine ritmul de crestere a Honda", a declarat presedintele Honda Motor Europa, Shigeru Takagi.

Taguri: Accord, Civic, Honda, Jazz

Comentarii (3)

  • primus
    good for them
    hmm, se pare ca piata noastra se desteapta. motoare bune, masini fiabile, preturi competitive...abia astept lansarea noului jazz, din fotografii arata super fain.
    1 0
  • tokyodream
    4500
    anul asta o sa se vanda 4400-4500 de bucati, mai ales ca vor fi lansate cele 2 modele noi.cum spunea si primus, oamenii inteligenti isi cumpara HONDA !
    1 0
  • Honda Jazz 2008
    La SIAB 2007 l-am intrebat pe un tip de la marketing de la Honda Romania cand se va aduce la noi noua Honda Jazz care urma sa se lanseze in 2 luni la Tokyo Motor Show si mi-a spus ca habar nu are ca va aparea un model nou si ca probabil ca ma insel, ca e vorba de un facelift.Acum vad ca in a doua jumatate a lui 2008 apare pe piata in Europa si e model nou.Ce sa zic, e o veste excelenta. Era interesant daca si baietii de la Honda Romania ar fi fost mai informati :))))).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru