Vanzarile Logan cresc la nivel mondial

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 27.04.2007
Vanzarile Logan la nivel mondial au crescut cu 18% in primul trimestru, ajungand la 63.400 de vehicule.

Desi vanzarile modelului Dacia Logan au scazut pe piata interna, lucrurile au mers mult mai bine in ceea ce priveste piata externa.

Vanzarile de automobile Logan au totalizat, in primele trei luni ale anului, 63.400 de vehicule la nivel mondial, in crestere cu 18% comparativ cu perioada similara a anului 2006, transmite Mediafax. In regiunea Euromed, care include Romania, Turcia, Rusia si Africa de Nord, Logan a inregistrat o crestere a vanzarilor de 65,7%, contribuind la majorarea cu 4,9% a numarului de vehicule comercializat de Renault, la 78.200 de unitati se arata in datele emise de compania franceza.

Produs initial doar la Automobile Dacia si destinat pietelor emergente precum Rusia, India sau China, Logan a fost lansat in majoritatea statelor europene, pe fondul opiniei favorabile a clientilor si dealerilor. Logan mai este fabricat in Columbia, Maroc, Iran, Rusia, India si Brazilia.

Comentarii (2)

  • logan
    merge bine treaba cu loganu....apropo va recomand melodia "Conduc Dacia Logan" :))
    0 0
  • hai Loganu!!!
    in curand o sa depaseasca skoda octavia cu cele 500.000 unitati !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru